Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

The Weeknd ajunge pe primul loc în Billboard 200 cu EP-ul "My dear Melancholy"

The Weeknd ajunge pe locul 1 în topul Billboard 200 cu al treilea material discografic. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos
The Weeknd

The Weeknd

Cel mai recent proiect semnat The Weeknd, EP-ul „My Dear Melancholy”, debutează ca cel mai ascultat material al artistului pe toate platformele digitale și este al treilea album lansat de către artist care ajunge pe prima poziție în topul Billboard 200.

Câștigător al premiilor Grammy, The Weeknd a lansat recent EP-ul „My Dear Melancholy” cu care a ajuns pe primul loc în topul Billboard. Totodată, materialul „My Dear Melancholy” este și cel mai scurt album care devine no 1 în aproape 8 ani.

Cea mai ascultată piesă de pe album este „Call Out My Name”, care este de câteva zile în YouTube Trending și a devenit una dintre principalele piese cumpărate din România. În plus, piesa ocupă primul loc în Top 200 Spotify România, încă din momentul lansării. Lansarea surpriză de pe 30 martie înseamnă peste 169.000 de unități vândute în prima săptămâna.

Odată cu lansarea proiectului, The Weeknd a prezentat și o serie limitată de tricouri, disponibilă aici.

Pentru cele 6 trackuri de pe materialul „My Dear Melancholy”, The Weeknd a lucrat cu Frank Dukes, Daheala, Marz, Mike WiLL Made-IT, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo și Skrillex.

În plus, în perioada următoare, The Weeknd va fi prezent la Coachella Valley Music and Arts Festival, alături de nume ca Beyonce sau Eminem.

Citește mai multe despre The Weeknd
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lykke Li prezintă teaserul pentru "So sad so sexy"

Lykke Li a împărtășit cu fanii ei teaserul noului material muzical, care se va numi "So sad so sexy". Vă...

Închide