Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

The Weeknd ajunge pe primul loc în Billboard 200 cu EP-ul "My dear Melancholy"

The Weeknd ajunge pe locul 1 în topul Billboard 200 cu al treilea material discografic. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos

Publicat

pe

The Weeknd
The Weeknd │ FOTO: www.theguardian.com

Cel mai recent proiect semnat The Weeknd, EP-ul „My Dear Melancholy”, debutează ca cel mai ascultat material al artistului pe toate platformele digitale și este al treilea album lansat de către artist care ajunge pe prima poziție în topul Billboard 200.

Câștigător al premiilor Grammy, The Weeknd a lansat recent EP-ul „My Dear Melancholy” cu care a ajuns pe primul loc în topul Billboard. Totodată, materialul „My Dear Melancholy” este și cel mai scurt album care devine no 1 în aproape 8 ani.

Cea mai ascultată piesă de pe album este „Call Out My Name”, care este de câteva zile în YouTube Trending și a devenit una dintre principalele piese cumpărate din România. În plus, piesa ocupă primul loc în Top 200 Spotify România, încă din momentul lansării. Lansarea surpriză de pe 30 martie înseamnă peste 169.000 de unități vândute în prima săptămâna.

Odată cu lansarea proiectului, The Weeknd a prezentat și o serie limitată de tricouri, disponibilă aici.

Pentru cele 6 trackuri de pe materialul „My Dear Melancholy”, The Weeknd a lucrat cu Frank Dukes, Daheala, Marz, Mike WiLL Made-IT, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo și Skrillex.

În plus, în perioada următoare, The Weeknd va fi prezent la Coachella Valley Music and Arts Festival, alături de nume ca Beyonce sau Eminem.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește noi imagini din "The Idol", o serie creată de The Weeknd - TEASER

HBO a lansat un teaser video pentru "The Idol", viitorul serial creat de The Weeknd și Sam Levinson, cunoscut pentru popularul "Euphoria". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser "The Idol"
Teaser "The Idol" │ FOTO: captură YouTube

Cântărețul de 32 de ani bifează și funcția de actor, jucând rolul un guru ce intră într-o relație cu o vedetă pop în ascensiune, interpretată de Lily-Rose Depp.

Deși proaspătul teaser nu detaliază prea mult în ceea ce privește intriga serialului, fanii "Euphoria" vor observa cu ușurință stilul viu și dramatic al lui Levinson. În clip, sunt prezentate fragmente din stilul de viață luxos de la Hollywood al personajului lui Depp - și anume un club de noapte care pare a fi un element central al poveștii "The Idol".

Având în vedere că "The Idol" se concentrează în jurul unei vedete pop, nu este prea surprinzător ca distribuția să cuprindă câțiva muzicieni reali: pe lângă The Weeknd, îi putem vedea pe Troye Sivan, Jennie de la BLACKPINK și Moses Sumney. Printre alte prezențe se numără Dan Levy, Eli Roth, Hank Azaria și Mike Dean.

The Weeknd și-a făcut debutul în actorie odată cu pelicula "Uncut Gems" din 2019. Apoi, a apărut într-un episod din "American Dad!". Mai mult, The Weeknd și-a împrumutat vocea și a dat viață unor personaje din seria americană "Robot Chicken".

TEASER "The Idol":

Citește în continuare

Trending