Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sting și Shaggy au lansat piesa "Waiting For The Break Of Day" (AUDIO)

Vă invităm să ascultați noua colaborare dintre Sting și Shaggy, "Waiting For The Break Of Day", care face parte de pe albumul "44/876".

Publicat

pe

Deși inițial plănuiseră să colaboreze doar la o singură piesă, "Don't make me wait", Sting și Shaggy s-au înțeles atât de bine în studio încât au scris un întreg album. Materialul discografic poartă numele "44/876" și are piese cu influențe din Caraibe, alături de ritmuri pop-rock. La începutul anului, cei doi artiști au interpretat aceeași piesă live în cadrul premiilor Grammy și au fost invitați la Carpool Karaoke, unde au cântat alături de James Corden.

În "Waiting For The Break Of Day" vocile celor doi muzicieni se completează perfect,  fiind genul de piesă care te trimite cu gândul la o seară caldă de vară. Între Sting și Shaggy s-a legat o prietenie sinceră datorită dragostei pentru cultura jamaicană. Dacă Shaggy este o legendă vie a locului, Sting este și el atașat de Jamaica, ba chiar a scris piesa "Every Breath You Take", în anii '80, petrecându-și timpul pe insulă, departe de ochii presei.

"Jamaica era un fel de refugiu pentru mine și desigur o adevărată influență reggae pentru ADN-ul meu muzical."

Shaggy l-a invitat pe Sting să concerteze alături de el în Jamaica în cadrul concertului caritabil "Shaggy and Friends". Aceștia au cântat în fața a peste 20.000 de oameni în orașul Kingston.

Numele albumului, "44/876", conține prefixul țărilor în care s-au născut cei doi artiști, Anglia, respectiv Jamaica. Sting și Shaggy au declarat pentru publicația Reggae Ville că materialul discografic este un fel de tribut adus tărâmului american, care a devenit casa lor și i-a primit cu brațele deschise.

"Suntem amândoi imigranți și datorăm multe acestei țări."

Trending