Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Sting și Shaggy au lansat piesa "Waiting For The Break Of Day" (AUDIO)

Vă invităm să ascultați noua colaborare dintre Sting și Shaggy, "Waiting For The Break Of Day", care face parte de pe albumul "44/876".

Deși inițial plănuiseră să colaboreze doar la o singură piesă, "Don't make me wait", Sting și Shaggy s-au înțeles atât de bine în studio încât au scris un întreg album. Materialul discografic poartă numele "44/876" și are piese cu influențe din Caraibe, alături de ritmuri pop-rock. La începutul anului, cei doi artiști au interpretat aceeași piesă live în cadrul premiilor Grammy și au fost invitați la Carpool Karaoke, unde au cântat alături de James Corden.

În "Waiting For The Break Of Day" vocile celor doi muzicieni se completează perfect,  fiind genul de piesă care te trimite cu gândul la o seară caldă de vară. Între Sting și Shaggy s-a legat o prietenie sinceră datorită dragostei pentru cultura jamaicană. Dacă Shaggy este o legendă vie a locului, Sting este și el atașat de Jamaica, ba chiar a scris piesa "Every Breath You Take", în anii '80, petrecându-și timpul pe insulă, departe de ochii presei.

"Jamaica era un fel de refugiu pentru mine și desigur o adevărată influență reggae pentru ADN-ul meu muzical."

Shaggy l-a invitat pe Sting să concerteze alături de el în Jamaica în cadrul concertului caritabil "Shaggy and Friends". Aceștia au cântat în fața a peste 20.000 de oameni în orașul Kingston.

Numele albumului, "44/876", conține prefixul țărilor în care s-au născut cei doi artiști, Anglia, respectiv Jamaica. Sting și Shaggy au declarat pentru publicația Reggae Ville că materialul discografic este un fel de tribut adus tărâmului american, care a devenit casa lor și i-a primit cu brațele deschise.

"Suntem amândoi imigranți și datorăm multe acestei țări."

Citește mai multe despre ShaggySting
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein a intrat în studio și lucrează la un album nou

Au trecut aproape 10 ani de când trupa Rammstein a lansat ultimul album. Recent, membrii trupei au împărtășit cu fanii...

Închide