Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Steve Vai despre ideea unui album AC/DC cu Axl Rose: "Ar fi fantastic!"

Steve Vai este încântat de ideea unui album AC/DC cu Axl Rose. Într-un interviu acordat recent, Vai s-a declarat impresionat de abilitățile vocale ale lui Axl, despre membrii AC/DC spunând că ”ei nu pot greși”.
Axl Rose în concert cu AC/DC

Axl Rose în concert cu AC/DC (foto: Tomáš Krist)

Steve Vai a fost invitat recent la The Blairing Out Show, o emisiune cu tradiție difuzată în America. În cadrul discuției, Steve Vai a fost întrebat ce părere are de colaborarea dintre AC/DC și Axl Rose și dacă ar fi o idee bună ca trupa să înregistreze piese noi cu el, pentru un eventual album.

"Cred că ar fi fantastic! Tu nu? Adică cei de la AC/DC nu pot greși, sunt perfecți ! (râde) Iar Axl este unul dintre cei mai reprezentativi soliști și este și un vocalist extraordinar”, a declarat Steve Vai.

Pentru a-și motiva răspunsul, chitaristul a dezvăluit că nu este singurul care are o părere foarte bună despre Axl Rose.

"Am lucrat cu Mike Clink (producătorul), care a lucrat cu Axl pentru ”Appetite for Destruction”. Mi-a povestit cum Axl a venit în studio și a făcut o treabă excelentă din prima încercare. Este atât de multă empatie în modul lui de interpretare, cred că ar fi fantastic să continue cu AC/DC.”

Diagnosticat cu probleme grave de auz în 2016, Brian Johnson a fost nevoit să renunțe la activitatea sa concertistică alături de AC/DC, fiind înlocuit oficial de Axl Rose pe perioada turneului aflat atunci în desfășurare. Veteranul vocalist a anunțat, însă, că NU intenționează să se retragă din muzică.

"Aș vrea să asigur fanii AC/DC că nu mă retrag. Doctorii mi-au spus că pot continua activitatea de studio și asta intenționez să fac. Momentan, întreaga mea atenție este direcționată către tratamentul medical pe care îl urmez pentru a-mi îmbunătăți auzul", declara Brian Johnson în aprilie 2016.

De atunci, starea sa de sănătate pare că s-a îmbunătățit, Brian Johnson revenind pe scenă în august 2017, în calitate de invitat special al trupei Muse.

VIDEO: Brian Johnson și Muse cântă ”Back in Black”

Citește mai multe despre AC/DCAxl RoseSteve Vai
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariah Carey suferă de bipolaritate: "Am trăit în negare și izolare"

Mariah Carey a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. După o îndelungată perioadă de negare, în care a încercat să-și ascundă...

Închide