Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Solistul Green Day și-a făcut trupă nouă

Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, a publicat pe pagina lui de Instagram mai multe teasere pentru noul proiect muzical, The Longshot. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Billie Joe Armstrong (Green Day)
Billie Joe Armstrong (Green Day)

Armstrong se va concentra pe un proiect muzical separat de trupa Green Day - The Longshot. Acesta a publicat mai multe fotografii, realizate într-o manieră punk, ce fac trimitere către o noua pagină de Instagram. Acesta a mai menționat că în curând va apărea și albumul "Love Is For Losers".

#thelongshot

A post shared by Billie Joe Armstrong (@billiejoearmstrong) on

Membrii trupei Green Day și-au unit forțele cu HBO pentru a realiza o adaptare cinematografică a celui mai cunoscut album al lor, "American Idiot". Apărut în 2004, cel de al șaptelea album de studio a fost extrem de popular în rândul tinerilor și a fost vândut în peste 6 milioane de copii doar în Statele Unite.

"Avem undă verde de la HBO și scenariul trece prin câteva modificări ici colo, așa că încă nu știm exact când o să înceapă filmările, însă totul este gata acum." a declarat solistul Green Day despre film.

La sfârșitul anului 2017, Green Day a lansat o compilație cu cele mai cunoscut hituri ale trupei, denumită "Greatest Hits: God's Favorite Band". Albumul conține o nouă piesă denumită "Back in the USA" și o nouă versiune a melodiei "Ordinary World", împreună cu artista country Miranda Lambert.

Trending