Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sam Smith lansează piesa "Pray", împreună cu rapper-ul Logic

Dacă în urmă cu câteva luni, Sam Smith lansa albumul „The Thrill of It All”, artistul britanic are o nouă surpriză, o colaborare cu Logic pentru piesa "Pray".

Publicat

pe

Single-ul „Pray” este o colaborare între Sam Smith și producătorii Timbaland și Jimmy Napes.

Rezultatul este o piesă soul, un slow-jam ce demonstrează încă o dată vocea caldă, dar puternică, susținută de un refren în forță. La toate acestea, piesa beneficiază și de partea urbană marca Logic.

Vorbind despre inspirația care a stat la baza compunerii piesei, Sam Smith a declarat:

„Cu toții suntem atenți la ce se întâmplă în jur, iar totul pare a fi un haos general. Singură opțiune pe care o ai este să priveșți cerul, să-ti împreunezi palmele și să te rogi că ceva frumos să se întâmple... asta e mood-ul meu de acum”.

Sam a interpretat piesă în varianta originală în cadrul emisiunii Saturday Night Live în 2017, dar și pe scena premiilor Grammy la începutul anului 2018.

Noul album al artistului, lansat în noiembrie 2017, s-a vândut în peste 3,5 milioane de unități la nivel mondial și a ocupat primul loc în topuri din UK și SUA.

Dintre cele 10 piese de pe album, Sam a extras single-ul “Too Good At Goodbyes”, care a ajung rapid în topul Billboard Hot 100, dar și pe primul loc în chart-urile Spotify și iTunes și a devenit al șaselea single Sam Smith care ajunge no 1.

Luna această, Sam Smith a început turneul mondial de promovare și va ajunge în Europa, America de Sud și America de Nord, Australia și Asia.

PUBLICITATE
Comentează

Trending