Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Rammstein a intrat în studio și lucrează la un album nou

Au trecut aproape 10 ani de când trupa Rammstein a lansat ultimul album. Recent, membrii trupei au împărtășit cu fanii fotografii din studio pentru a-i anunța că lucrează la un nou material discografic.
Rammstein fotografie grup

Rammstein fotografie grup (foto: Bryan Adams)

Chitaristul trupei, Richard Kruspe, a declarat că inițial a fost sceptic în ceea ce privește întoarcerea în studio, având în vedere că ultima oară aproape s-au despărțit din cauza discuțiilor despre album.

"Am făcut o înțelegere între noi – să revenim în studio ca să înregistrăm cinci piese, fără să punem însă presiune pe noi. Am început acum vreo doi ani și pot să spun că tot procesul a fost natural și relaxant, pur și simplu am improvizat împreună."

Kruspe a mai spus că au lucrat la aproximativ 28 de idei / concepte de piese și într-un fel au reușit să se întoarcă la entuziasmul pe care îl aveau atunci când au fondat trupa și mai ales să le facă plăcere să compună.

"Am trecut prin multe momente neplăcute atunci când am simțit că nu vrem să mai continuăm, să mai fim parte din trupă, dar până la urmă am reușit să rămânem împreună, prin sinceritate și comunicare."

Membrilor trupei Rammstein le-a fost dificil să susțină concerte timp de 22 de ani, în aceeași formulă. Au trecut prin fel de fel de probleme, însă, spre deosebire de alte trupe care își schimbă membrii, au preferat să își rezolve problemele și să meargă mai departe.

Cei șase muzicieni sunt aceiași de la fondarea formației, în 1994, la Berlin – chitaristul Richard Z. Kruspe, basistul Oliver Ollie Riedel, toboșarul Christoph Doom Schneider, solistul Till Lindermann, chitaristul Paul H. Landers și clăparul Christian Flake Lorenz. Au concertat în România de două ori, la Sonysphere 2010 și la Rock the City 2013.

Citește mai multe despre Rammstein
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă A Perfect Circle "So Long And Thanks For All The Fish" - AUDIO

A Perfect Circle a lansat în această săptămână al patrulea single de pe viitorul album, "So Long And Thanks For...

Închide