Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Alice in Chains este gata

Cel de-al 6-lea album de studio al trupei Alice in Chains este complet înregistrat și mixat. Chitaristul Jerry Cantrell este încântat de rezultat, declarând că ”e un material cu adevărat bine lucrat”.

Publicat

pe

Alice In Chains
Alice In Chains │ FOTO: www.facebook.com

Prezent la ceremonia Rock And Roll Hall Of Fame de duminică, chitaristul trupei Alice in Chains, Jerry Cantrell, a oferit detalii cu privire la cel de-al 6-lea album de studio al formației. Discul este gata, a declarat chitaristul pentru Alternative Nation, formația pregătindu-se de turneu.

"(Albumul) E finalizat. Am terminat cu mixajul, și tocmai am semnat cu BMG, așa că suntem în acea parte a procesului în care discutăm despre artwork și închegarea întregului material. Primele concerte sunt programate la sfârșitul lui aprilie, începând cu data de 28. Cred că vom acoperi Coasta de Est de la sfârșitul primăverii până la început de vară, apoi mergem în Europa pe perioada verii, și ajungem pe Coasta de Vest în toamnă. Cred că atunci va fi lansat și albumul. E bun, e un material cu adevărat bine lucrat”, a apreciat Jerry Cantrell.

Într-un interviu acordat anterior pentru Guitar World, chitaristul mărturisea că sunt foarte mândri de acest album, care se detașează de tot ce a lansat formația până acum.

"E un album diferit de tot ce am lansat până acum, vă pot spune asta cu certitudine. Este, totodată, un material ce conține toate elementele la care s-ar aștepta cineva de la noi. Are amprenta noastră. Suntem foarte mândri de materialul pe care l-am făcut și de energia pe care am captat-o. Veți găsi niște chestii foarte heavy, niște chestii foarte urâte, niște chestii cu adevărat frumoase, niște chestii ciudate și trippy...e bun!"

Noul disc Alice in Chains vine după o pauză de 5 ani de la discul anterior, ”The Devil Put Dinosaurs Here”. Lansat în 2013, albumul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor rock din SUA, incluzând single-uri precum "Hollow" și "Stone".

Anul trecut, Jerry Cantrell a compus piesa ”A Job To Do pentru coloana sonoră a filmului ”John Wick Chapter 2”. Cantrell a lucrat la această melodie cu Tyler Bates, care a colaborat de curând cu Marilyn Manson la cel mai nou album al său, "Say(10)".

Trending