Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Nigel Kennedy revine în România cu un nou concert, plasat pe axa Bach & Gershwin

Violonistul britanic Nigel Kennedy se întoarce în România pentru un eveniment cu greutate: BACH & GERSHWIN. Concertul va acoperi două epoci muzicale diferite, ce vor fi interpretate cu maiestrie si culoare de către virtuozul muzician. Spectacolul va avea loc pe 8 octombrie, la Sala Palatului din București.
Nigel Kennedy, live@Sala Palatului, octombrie 2016

Nigel Kennedy, [email protected] Palatului, octombrie 2016

Publicul este invitat să mute discret vibrațiile auzului și pe cele ale inimii pe frecvențele artistului englez Nigel Kennedy, axa Bach - Gershwin primind o interpretare deosebită, într-un spectacol intens, ce variază de la muzica clasică a începutului de secol XVIII, până la sonoritățile de jazz simfonic ale începutului de secol XX. Spectatorii vor primi un concert încărcat de emoție și de surprize muzicale extrem de plăcute.

“M-am dedicat interpretării sonatelor de Bach pentru vioară de când eram adolescent. Această muzică are un puternic accent meditațional și este, de asemenea, foarte potrivită pentru exercițiile de menținere a mâinilor, a degetelor, în special. Întotdeauna am urât yoga, încă de pe vremea când studiam cu Menuhin. Din fericire, Bach pare să facă mult mai mult pentru mine decât beneficiile imaginare pe care le au muzicienii care practică yoga în exces. Voi alege între sonata Nr. 1 în G-Minor sau mai fericitele forme de dans ale E-Majorului, Partiția Nr. 3, in functie de ce feedback primesc din partea auditoriului. Spectacolul va veni direct din inima mea către voi.

Pe Gershwin l-am urât mereu, până de curând, când m-am apucat de interpretat serios. Cumpărând discul Ella & Satchmo nu mi-am redresat părerea. Dimpotrivă. Cu toate acestea, am auzit de nenumărate ori aceste cântece și am devenit melancolic. Brusc. Pot spune că le-am iubit în timpul uceniciei mele cu Stephane Grappelli. Cântecele Gershwin au patos, farmec, aroma, astfel încât va fi o bucurie să le cânt pentru voi”, a declarat Kennedy pentru publicul român.

De peste un sfert de veac, Nigel Kennedy este recunoscut drept unul dintre cei mai talentați violoniști din lume. Muzicianul a susținut mai multe concerte în România, cel mai recent având loc în 2016.

Prețuri bilete la concertul lui Nigel Kennedy din octombrie 2018:

  • CATEGORIA I – 349 lei
  • CATEGORIA II – 249 lei
  • CATEGORIA III – 149 lei
  • CATEGORIA IV – 99 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nigel Kennedy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pharrell Williams devine Chief Creative Officer la ROLI, creatorul revoluţiei instrumentelor muzicale

Cum tehnologia a evoluat în toate segmentele posibile, nici muzica nu a fost uitată, iar instrumentele muzicale au trecut la...

Închide