Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Naughty Boy revine în atenția publicului cu piesa "All Or Nothing"

Producătorul și artistul Naughty Boy face echipă cu Ray BLK și Wyclef Jean și lansează împreună “All Or Nothing”. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre următorul album al artistului în articolul de mai jos.
Naughty Boy

Naughty Boy

Piesa face parte de pe al doilea album semnat Naughty Boy, care va fi lansat la finalul anului 2018.

Cu toate că a anunțat că a intrat în studio și lucrează din greu cu nume precum Missy Elliot, Janet Jackson, Dua Lipa și John Newman, Naughty Boy menține misterul și nu vrea să confirme încă dacă albumul va cuprinde și piese cu artiștii mai sus menționați. Rămâne să descoperim la finalul anului.

Single-ul “All Or Nothing” este scris împreună cu Ray BLK, Seinabo Sey, Wez, Plested și KIN și se remarcă printr-un sound diferit față de ce am fost obișnuiți din partea artistului, prin influențele reggae și soul.

Naughty Boy a recunoscut că își dorea de foarte mult timp să colaboreze cu Ray BLK - încă de când a auzit-o prima dată live - și în urma întâlnirii lor în studio a luat naștere piesa “All Or Nothing”.

Artistul consideră că piesa vine ca un manual de iubire de sine și vorbește despre felul în care ajungem să neglijăm insinctele atunci când avem un sentiment îndoielnic cu privire la o persoană din viața noastră. Pentru a transmite cât mai bine acest mesaj, Naughty Boy a introdus influențele reggae.

“Ajungem cu toții într-un punct în care bunăstarea noastră emoțională și mentală ar trebui să vină pe primul loc și să renunțăm la toate relațiile toxice. Piesa este un reminder pentru toți cei care au uitat acest principiu.”, a declarat Ray BLK.

Naughty Boy este un DJ, producător, compozitor, muzician și rapper de origine pakistaneză din Marea Britanie. Acesta a produs două piese top ten în UK pentru Chipmunk și Wiley, ambele în colaborare cu Emeli Sandé. Ulterior, artista a lucrat împreună cu Naughty Boy și la albumul ei de debut, "Our Version of Events". De asemenea, acesta a colaborat și cu alte nume precum Leona Lewis, JLS, Cheryl Cole, Jennifer Hudson, Alesha Dixon sau Tinie Tempah.

Featuringul cu Sam Smith la melodia "La La La" l-a adus pe artist în fruntea topurilor, iar albumul de debut, "Hotel Cabana" a fost pe locul 2 în Marea Britanie.

Citește mai multe despre Naughty Boy
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Post Malone va lansa „Beerbongs & Bentleys”, al doilea album din carieră

Noul album Post Malone întrunește toate condițiile pentru a fi certificat cu discul de aur, cu toate că lansarea oficială...

Închide