Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Mick Jagger lucrează la piese noi pentru The Rolling Stones: "Pur și simplu scriu"

Albumul cu piese originale The Rolling Stones pe care fanii îl așteaptă de aproape 13 ani începe să capete contur. Mick Jagger a declarat în cadrul unui interviu că lucrează la compoziții noi, indicând că o mare parte din ce a a scris intră sub umbrela The Stones.
Mick Jagger

Mick Jagger

Cu un turneu în UK anunțat pentru vara lui 2018The Rolling Stones ar putea pregăti pentru publicul englez ceva mai mult decât ”mișcările lui Jagger” și setlistul cu cele mai populare piese dintr-un vast și variat repertoriu. Formația lucrează de ceva timp la un album cu melodii originale, cele mai recente declarații ale lui Mick Jagger lăsându-ne să înțelegem că munca trupei va da în curând roade.

Într-un interviu acordat recent publicației The Independent din Irlanda, Jagger a mărturisit că se află în plin proces creativ.

”În momentul ăsta scriu”, a spus legendarul vocalist, ezitând să ofere mai multe detalii.

La insistența reporterului, Mick Jagger a admis că multe din noile compoziții sunt pentru The Rolling Stones, adăugând că, în general, nu privește spre ce a fost, ci doar spre viitor.

”Pur și simplu scriu. În acest moment, o mare parte din ceea ce scriu e pentru The Stones. Nu prea mă gândesc la ce am scris până acum. Continui să înaintez.”

Mick Jagger

Mick Jagger

Ajuns la respectabila vârstă de 74 de ani, Mick Jagger este recunoscut pentru abilitatea sa de a cuceri publicul cu prestații live electrizante, ce au dat practic naștere piesei (și implicit expresiei) ”Moves Like Jagger”. Întrebat de reporterul de la The Independent dacă își amintește la ce vârstă a observat că are această abilitate, veteranul a identificat momentul zero în adolescență.

"Cred că (am realizat ce pot să fac pe scenă) la vârsta de 14 ani. Obișnuiam să stau cu trupele rock. Nu le spuneam părinților ce făceam, dar mă duceam și stăteam cu niște trupe rock deloc la modă pe atunci, improvizam ceva, și apoi plecam și așteptam reacții. Era distractiv, de asta o făceam. Puteam să observ că reacțiile sunt pozitive. Nu cred că știam cu adevărat ce făceam. Sigur nu știam. Dar da, acela a fost începutul.”

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii de fani. 

În 2016, trupa a cântat pentru prima oară în Cuba, evenimentul fiind unul de mare însemnătate atât pentru formație, cât și pentru evoluția climatului social al regiunii. Concertul a fost cu intrare liberă, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitaristul System of a Down, Daron Malakian lansează piesa "Lives", anunţă un nou album

Chiar dacă System of a Down nu dă semne că va scoate un album nou prea curând, componenţii săi sunt...

Închide