Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Loredana Groza se alătură musicalului "Mamma Mia!" - VEZI DISTRIBUȚIA

Unul dintre cele mai așteptate spectacole din România, musicalul "Mamma Mia!”, va avea premiera în România pe 24 mai, la Sala Palatului din București, cu o distribuție de excepție. Printre artiștii ce vor lua parte la crearea unui show cunoscut de întregul mapamond se numără Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu.

Concert Loredana la Sala Palatului

O mamă. O fiică în ajunul nunții. Trei posibili tați. Și un drum de neuitat către altar. Așa începe povestea unuia dintre cele îndrăgite musicaluri din toate timpurile. Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas și Adrian Nour îi interpretează pe Sam, Harry și Bill, posibilii tați ai Sophiei, în musicalul "Mamma Mia!"

Numelor sonore care au ca rol personajele masculine din musical li s-au alăturat artiste îndrăgite ale scenei românești. Loredana, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, cu o carieră de peste 30 de ani în muzică, s-a alăturat echipei "Mamma Mia!". Aceasta o va interpreta pe Donna, mama Sophiei.

"Sunt fericită să joc în <Mamma Mia!> și să am un rol atât de complex. Să cânt, să dansez, să joc pe muzica cu care am crescut. Cine ar fi crezut vreodată ca într-o zi voi avea această șansă, atunci când tata mi-a adus prima casetă cu ABBA din Libia și când profesorul meu de engleză de la școala primară mă punea să cânt în fața clasei și apoi în fața întregii școli piesele ABBA?! <Mamma Mia!> este musicalul care o să bucure întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu vor fi doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult, vor fi trei ore intense de cântat, dansat și actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști, din generații diferite, pe aceeași scenă cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!", a declarat Loredana.

La rândul ei, Mirela Vaida care o va interpreta și ea pe Donna spune că este foarte fericită că va trăi experiența "Mamma Mia!", fiind un mare fan al spectacolelor - musical.

Mirela Vaida

Mirela Vaida │ FOTO: Mihai Stetcu

"Musicalul < Mamma Mia!> este cea mai frumoasă veste și cel mai frumos proiect în care mă puteam angaja! Urmăresc de multă vreme musicalurile care se joacă în Europa și peste Ocean și mereu am avut această tristețe că noi nu avem tradiție în acest domeniu. <Mamma Mia!> este, pentru mine, nu numai cel mai popular spectacol de acest gen, pe cea mai ascultată muzică, a trupei ABBA, dar și un show amplu și complet. Voi cânta, voi dansa, voi interpreta și voi face toate aceste lucruri alături de colegi extraordinari, într-o echipă închegată, profesionistă și într-un proiect de o asemenea anvergură. Un artist nu poate fi decât fericit, mai ales când are și unul dintre rolurile principale, într-o bucurie de spectacol", a avut de spus Mirela Vaida.

Unul dintre cele mai pitorești personaje, Tanya, îi va cuceri și pe spectatorii din România cu atitudinea sa, în interpretarea artistelor Anca Țurcașiu și Jazzy Jo (Ioana Sihota). De trei ori divorțată, îmbogățită în urma acestor căsătorii, Tanya este foarte cochetă și prețioasă. Mereu preocupată de înfățișare, corp, aspect, recurge la toate mijloacele posibile pentru a rămâne mereu tânără.

"Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuție! Musicalul <<Mammia Mia!>> este proiectul pe care orice artist îl așteaptă <o dată în viață>! Tanya este un rol extrem de ofertant. Cel mai mult îmi plac la ea exuberanța, nonconformistul și faptul că e comică și sexy. Deci interpretez un personaj complex și foarte important, o adevărată pată de culoare!", a spus Anca.

La rândul ei, Jazzy Jo spune că "Mamma Mia!" înseamnă pentru ea o dorință împlinită. Este foarte încântată de proiect, încât nu simte oboseala orelor de repetiții, unde lucrează în paralel și mișcare scenică, actorie și canto.

"Sunt foarte fericită că se întâmplă acest lucru în viața mea, este visul meu dintotdeauna. Cel mai mare vis! Pe lângă faptul că este prima experiență de acest fel, este și o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru că avem o experiență de viață foarte diferită", a completat artista.

Jazzy Jo (Ioana Sihota) - 2018

Jazzy Jo (Ioana Sihota) - 2018 │ FOTO: PR

În "Mamma Mia!", musicalul care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA. Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

Musicalul "Mamma Mia!" a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia "Mamma Mia". Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la "The Sound of Music", "The King and I" și până la "Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5000 de reprezentații.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

Bilete la musicalul "Mamma Mia!" de la Sala Palatului:

  • Vom reveni în curând cu detalii legate de prețul biletelor și modalitatea de achiziționare. Acestea vor fi puse în vânzare începând cu 7 aprilie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anca ȚurcașiuJazzy JoLoredana GrozaMirela Vaida Boureanu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE