Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Loredana Groza se alătură musicalului "Mamma Mia!" - VEZI DISTRIBUȚIA

Unul dintre cele mai așteptate spectacole din România, musicalul "Mamma Mia!”, va avea premiera în România pe 24 mai, la Sala Palatului din București, cu o distribuție de excepție. Printre artiștii ce vor lua parte la crearea unui show cunoscut de întregul mapamond se numără Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu.

Publicat

pe

Concert Loredana la Sala Palatului

O mamă. O fiică în ajunul nunții. Trei posibili tați. Și un drum de neuitat către altar. Așa începe povestea unuia dintre cele îndrăgite musicaluri din toate timpurile. Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas și Adrian Nour îi interpretează pe Sam, Harry și Bill, posibilii tați ai Sophiei, în musicalul "Mamma Mia!"

Numelor sonore care au ca rol personajele masculine din musical li s-au alăturat artiste îndrăgite ale scenei românești. Loredana, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, cu o carieră de peste 30 de ani în muzică, s-a alăturat echipei "Mamma Mia!". Aceasta o va interpreta pe Donna, mama Sophiei.

"Sunt fericită să joc în <Mamma Mia!> și să am un rol atât de complex. Să cânt, să dansez, să joc pe muzica cu care am crescut. Cine ar fi crezut vreodată ca într-o zi voi avea această șansă, atunci când tata mi-a adus prima casetă cu ABBA din Libia și când profesorul meu de engleză de la școala primară mă punea să cânt în fața clasei și apoi în fața întregii școli piesele ABBA?! <Mamma Mia!> este musicalul care o să bucure întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu vor fi doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult, vor fi trei ore intense de cântat, dansat și actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști, din generații diferite, pe aceeași scenă cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!", a declarat Loredana.

La rândul ei, Mirela Vaida care o va interpreta și ea pe Donna spune că este foarte fericită că va trăi experiența "Mamma Mia!", fiind un mare fan al spectacolelor - musical.

Mirela Vaida

Mirela Vaida │ FOTO: Mihai Stetcu

"Musicalul < Mamma Mia!> este cea mai frumoasă veste și cel mai frumos proiect în care mă puteam angaja! Urmăresc de multă vreme musicalurile care se joacă în Europa și peste Ocean și mereu am avut această tristețe că noi nu avem tradiție în acest domeniu. <Mamma Mia!> este, pentru mine, nu numai cel mai popular spectacol de acest gen, pe cea mai ascultată muzică, a trupei ABBA, dar și un show amplu și complet. Voi cânta, voi dansa, voi interpreta și voi face toate aceste lucruri alături de colegi extraordinari, într-o echipă închegată, profesionistă și într-un proiect de o asemenea anvergură. Un artist nu poate fi decât fericit, mai ales când are și unul dintre rolurile principale, într-o bucurie de spectacol", a avut de spus Mirela Vaida.

Unul dintre cele mai pitorești personaje, Tanya, îi va cuceri și pe spectatorii din România cu atitudinea sa, în interpretarea artistelor Anca Țurcașiu și Jazzy Jo (Ioana Sihota). De trei ori divorțată, îmbogățită în urma acestor căsătorii, Tanya este foarte cochetă și prețioasă. Mereu preocupată de înfățișare, corp, aspect, recurge la toate mijloacele posibile pentru a rămâne mereu tânără.

"Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuție! Musicalul <<Mammia Mia!>> este proiectul pe care orice artist îl așteaptă <o dată în viață>! Tanya este un rol extrem de ofertant. Cel mai mult îmi plac la ea exuberanța, nonconformistul și faptul că e comică și sexy. Deci interpretez un personaj complex și foarte important, o adevărată pată de culoare!", a spus Anca.

La rândul ei, Jazzy Jo spune că "Mamma Mia!" înseamnă pentru ea o dorință împlinită. Este foarte încântată de proiect, încât nu simte oboseala orelor de repetiții, unde lucrează în paralel și mișcare scenică, actorie și canto.

"Sunt foarte fericită că se întâmplă acest lucru în viața mea, este visul meu dintotdeauna. Cel mai mare vis! Pe lângă faptul că este prima experiență de acest fel, este și o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru că avem o experiență de viață foarte diferită", a completat artista.

Jazzy Jo (Ioana Sihota) - 2018

Jazzy Jo (Ioana Sihota) - 2018 │ FOTO: PR

În "Mamma Mia!", musicalul care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA. Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

Musicalul "Mamma Mia!" a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia "Mamma Mia". Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la "The Sound of Music", "The King and I" și până la "Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5000 de reprezentații.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

Bilete la musicalul "Mamma Mia!" de la Sala Palatului:

  • Vom reveni în curând cu detalii legate de prețul biletelor și modalitatea de achiziționare. Acestea vor fi puse în vânzare începând cu 7 aprilie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Spectacole artistice joi, 24 mai 2018

Mamma Mia!

Loc
Sala Palatului

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024 va duce nouă perechi de concurenți pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia

Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon din Asia Express.

Publicat

pe

Concurenți Asia Express 2024
Concurenți Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

18 curajoși pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a celui de-al șaptelea sezon. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cele nouă perechi de la Asia Express 2024

  • Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul
  • Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu
  • comedianții Ioana State și Mane Voicu
  • content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
  • Victor Slav și iubita lui, Selina
  • Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu
  • Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache

Ce au declarat participanții Asia Express:

Anca Țurcașiu: "Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>"

"Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>" așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe."

Nicolai Tand: "Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi"

"O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!"

Andrei Ursu și Vlad Condurache: "Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele"

"Vara trecută, eram amândoi la un festival de muzică unde era amplasat un stand America Express, iar când am atins steagul ne-am dat seama cât de mult ne-ar plăcea să fim parte din proiect. Toţi prietenii ne spun cât de potriviţi am fi în emisiune şi iată că am primit ocazia să le dovedim asta. Abia aşteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele. Sperăm ca această experienţă să ne unească, şi să ne întoarcem cât mai tarziu înapoi în ţară, oameni mai puternici. Călătorie în ţări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiţi pentru aventura vieţii noastre în Asia Express!”

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending