Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Justin Bieber: "Sunt copilul lui Dumnezeu, iar el mă iubește exact așa cum sunt"

Justin Bieber a publicat un mesaj pe contul lui de Instagram cu ocazia Paștelui catolic. Acesta a declarat că Sărbătorile nu sunt despre iepurași, ci despre Iisus care s-a răstignit pe cruce.
Justin Bieber iulie 2017 concert

Justin Bieber iulie 2017 concert (foto: Justin Bieber)

Se zvonește că cel de-al cincilea album de studio al lui Justin Bieber va fi despre religie, despre credință. Artistul a mers la o biserică penticostală în ultimii doi ani, acesta declarând în mai multe interviuri că această experiență religioasă i-a schimbat viața.

"De Paște nu e vorba despre iepuri. Este momentul în care îmi amintesc faptul că Iisus a fost răstignit pe cruce pentru păcatele mele și apoi a înviat din morți. Cred că asta s-a întâmplat și schimbă complet modul în care văd eu lucrurile. M-am eliberat de rușine, sunt copilul lui Dumnezeu, iar el mă iubește exact așa cum sunt, pentru cine sunt."

Happy easter

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Purpose World Tour" a durat 18 luni, timp în care Justin Bieber şi echipa sa au realizat 150 de evenimente pe 6 continente. În vara anului 2017, acesta și-a anulat restul concertelor din turneu, artistul având nevoie de odihnă și relaxare după perioada atât de încărcată profesional.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE