Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Justin Bieber: "Sunt copilul lui Dumnezeu, iar el mă iubește exact așa cum sunt"

Justin Bieber a publicat un mesaj pe contul lui de Instagram cu ocazia Paștelui catolic. Acesta a declarat că Sărbătorile nu sunt despre iepurași, ci despre Iisus care s-a răstignit pe cruce.
Justin Bieber iulie 2017 concert

Justin Bieber iulie 2017 concert (foto: Justin Bieber)

Se zvonește că cel de-al cincilea album de studio al lui Justin Bieber va fi despre religie, despre credință. Artistul a mers la o biserică penticostală în ultimii doi ani, acesta declarând în mai multe interviuri că această experiență religioasă i-a schimbat viața.

"De Paște nu e vorba despre iepuri. Este momentul în care îmi amintesc faptul că Iisus a fost răstignit pe cruce pentru păcatele mele și apoi a înviat din morți. Cred că asta s-a întâmplat și schimbă complet modul în care văd eu lucrurile. M-am eliberat de rușine, sunt copilul lui Dumnezeu, iar el mă iubește exact așa cum sunt, pentru cine sunt."

Happy easter

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Purpose World Tour" a durat 18 luni, timp în care Justin Bieber şi echipa sa au realizat 150 de evenimente pe 6 continente. În vara anului 2017, acesta și-a anulat restul concertelor din turneu, artistul având nevoie de odihnă și relaxare după perioada atât de încărcată profesional.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith lansează piesa "Pray", împreună cu rapper-ul Logic

Dacă în urmă cu câteva luni, Sam Smith lansa albumul „The Thrill of It All”, artistul britanic are o nouă...

Închide