Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

J. Cole a lansat albumul „KOD” - VEZI TRACKLIST

J. Cole a lansat cel de-al cincilea album de studio, „KOD”, album ce deține toate datele necesare pentru a continua succesul înregistrat de „4 Your Eyez Only”, material discografic lansat în anul 2016 și certificat cu platină. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

În completarea marii lansări a albumului, Cole și-a însușit rolul de regizor și, alături de Scott Lazer, a creat un videoclip original pentru „ATM”, un single surprinzător, extras de pe albumul „KOD”.
La doar câteva zile de la lansare, albumul KOD se situează deja pe locul 1 pe iTunes, în 46 de ţări.

Albumul precedent, „4 Your Eyez Only”, a fost lansat în decembrie 2016 și a ajuns la performanța de a primi disc de platină în doar patru luni de la marea lansare. „4 Your Eyez Only” a debutat că #1 în Billboard 200 și a atras o serie întreagă de critici pozitive – New York Times a catalogat albumul că fiind unul complex, „puternic, dar suav, plin de emoție și onest… unul dintre cele mai bune albume ale anului”. „4 Your Eyez Only” a reprezentat prima lansare pentru Dreamville, label-ul lansat de J. Cole în anul 2007.

Originar din Carolina de nord, J. Cole a fost primul artist semnat de casă de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation, prin care Cole și-a făcut debutul oficial cu „Cole World: The Sideline Story”. De-a lungul carierei sale, J. Cole a fost nominalizat de cinci ori la Premiile Grammy, inclusiv pentru categoriile Best New Artist și Best Rap Album (pentru albumul „2014 Forest Hills Drive”). Toate albumele lansate anterior de către J. Cole au primit disc de platină.

Tracklist-ul albumului „KOD”:

 1. Intro
 2. KOD
 3. Photograph
 4. The Cut Off (feat. kiLL edward)
 5. ATM
 6. Motiv8
 7. Kevin’s Heart
 8. BRACKETS
 9. Once an Addict (Interlude)
 10. FRIENDS (feat. kiLL edward)
 11. Window Pain (Outro)
 12. 1985 (Intro pentru „The Fall Off”)

Citește mai multe despre J. Cole
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Arctic Monkeys a pornit de la ideea unui disc solo al lui Alex Turner - TEASER

Arctic Monkeys va lansa în luna mai cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat ”Tranquility Base Hotel & Casino”, materialul...

Închide