Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Frances Bean Cobain vrea să facă muzică și speră că tatăl său ar fi fost mândru de ea

Fiica lui Kurt Cobain a declarat că își dorește să lanseze ceva ”palpabil” pe plan muzical. Cunoscută în special pentru activitatea sa în domeniul modei și al artelor vizuale, Frances Bean Cobain a publicat online o piesă neterminată, astfel apărând diverse zvonuri privind o viitoare carieră a sa în muzică. Deși a ținut să precizeze că acea postare pe Instagram nu a fost o lansare oficială, Frances își propune să-și fructifice pe viitor și această latură artistică.
Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

Prezentă la Daily Front Row Fashion Awards din Los Angeles, Frances Cobain a vorbit despre posibilitatea unei viitoare cariere în muzică. Tânărul model a mărturisit pentru reporterii de la Eonline că muzica a făcut mereu parte din viața ei și că nu poate separa această latură a sa de restul activității ei artistice. Frances își dorește, însă, ca muzica să capete mai mult contur.

”În ce privește muzica, nu vreau să fiu rigidă și să spun că sunt muzician sau că sunt un artist vizual, pentru că simt că toate se întrepătrund și că fiecare parte a activității mele artistice are legătură cu întregul. Deci vreau oare să continui să fac muzică și să o fructific și să ajung în viitor la ceva palpabil? Absolut. Vreau, însă, oare să transmit publicului că am lansat ceva oficial? Nu, ce am publicat a fost doar o postare pe Instagram”, a specificat Frances, făcând referire la un clip de câteva secunde publicat online pe 5 aprilie, dată ce a marcat 24 de ani de la moartea lui Kurt.

Deși postarea de pe Instagram a fost ulterior ștearsă, ea a reapărut în online, fiind publicată pe YouTube de către unul dintre admiratorii lui Frances. În clipul de câteva secunde, o puteți urmări pe fiica regretatului solist Nirvana interpretând o compoziție originală.

VIDEO: Frances Cobain cântă un fragment dintr-o piesă originală

Întrebată ce părere crede că ar fi avut Kurt Cobain despre intenția ei de a face muzică, Frances s-a abținut să dea un verdict.

”Nu am un răspuns la întrebarea asta, pentru că nu vreau să vorbesc în numele altcuiva. Eu sper că ar fi fost mândru de cine sunt ca om, chiar dacă nu i-ar fi plăcut, poate, activitatea mea artistică. Asta îmi doresc de la orice persoană din viața mea.”

Anul trecut, Frances Cobain a marcat ziua de naștere a lui Kurt printr-un mesaj emoționant. ”Ești iubit și îți simțim lipsa”, scria Frances pe Instagram.

Citește mai multe despre Frances Bean CobainKurt Cobain
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vladimir Jurowski, Directorul Artistic al Festivalului Enescu, a fost desemnat „Dirijorul Anului"

Dirijorul Vladimir Jurowski a primit distincția „Dirijorul Anului” în cadrul „International Opera Awards”, unul dintre cele mai prestigioase evenimente internaționale...

Închide