Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ed Sheeran, Kendrick Lamar și Bruno Mars au cele mai multe nominalizări la premiile Billboard 2018

Vă invităm să aflați care sunt artiștii nominalizați la premiile Billboard Music Awards de anul acesta.
Bruno Mars - 24K Magic

Bruno Mars - 24K Magic

Gala de decernare a premiilor Billboard va avea loc pe 20 mai în Los Angeles. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, Billboard Music Awards oferă distincțiile în funcție de interacțiunea fanilor cu artiștii, vânzări de albume și vânzări digitale, streaming sau difuzări la radio. Există 57 de categorii ce cuprind mai multe genuri muzicale, printre care rock, R&B, rap, soul sau latino. Kelly Clarkson va fi gazda evenimentului.

Ed Sheeran, Kendrick Lamar și Bruno Mars au câte 15 nominalizări fiecare la premiile de anul acesta.

Kendrick Lamar a câștigat recent un premiu Pulitzer pentru albumul "DAMN", devenind primul rapper care câștigă această distincție pentru muzică.

Albumul lui Bruno Mars din 2016, "24k Magic" s-a bucurat de reacții pozitive din partea publicului, fiind vândut în milioane de exemplare și reușind să îi aducă artistului și 7 premii Grammy.

Ed Sheeran se află și el printre favoriți; muzicianul a reușit să cucerească topurile cu piesele "Shape of You" și "Castle on the Hill" de pe, cel de al treilea material discografic ÷ ("Divide"). Piesa "Perfect" l-a plasat în clasamentul celor mai bine vânduți artiști din lume.

Toți cei trei artiști au fost nominalizați la categoria Top Artist, alături de Taylor Swift cu 5 nominalizări și Drake cu 9 nominalizări. La categoria Top New Artist Cardi B, Khalid și Camilla Cabello se află printre preferații publicului iar Chainsmokers, Migos, Coldplay sau U2 au mari șanse să plece acasă cu un premiu pentru Top Duo/Group.

Beyonce, Rihanna și SZA își dispută premiul pentru Top R&B Female Artist, iar The Weeknd este nominalizat la categoria Top R&B Male Artist.

Citește mai multe despre Bruno MarsEd SheeranKendrick Lamar
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FiRMA lansează piesa "Prietene Imaginar" - AUDIO

"Prietene Imaginar" este primul single ce anunță un nou album intitulat "Deșteptarea Primăverii”, material discografic care va reuni toate piesele...

Închide