Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Concertul Massive Attack se amână pe 24 iulie

Din motive logistice, ce țin exclusiv de formațiile Massive Attack și Young Fathers (trupa din deschidere), concertul programat pe 21 iunie la Arenele Romane se amână pe 24 iulie. Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată a concertului.
Massive Attack

Massive Attack

Cei care nu pot ajunge la noua dată, pot restitui biletele la agențiile de unde au fost achiziționate.

Voodoo Pack Ticket - pachetul special early bird este aproape epuizat. Cei care au achiziționat acest pachet, vor avea incluse aceleasi beneficii și pentru data de 24 iulie.

Pachetul promoțional oferă următoarele beneficii:

  • accesul înaintea celorlalți spectatori pentru asigurarea unui loc cât mai bun
  • o băutură gratuită
  • un cadou special în amintirea momentelor de neuitat de la concertul Massive Attack

După 10 ani de absență, Massive Attack se întoarce în România

Cu o bogată istorie muzicală, începută în urmă cu 30 de ani, Massive Attack este, fără doar și poate, un etalon al muzicii trip hop. Trupa a vândut de-a lungul carierei peste 11 milioane de discuri, având totodată în palmares un Brit Award, două MTV Europe Music Awards şi două Q Awards.

Formația are în discografie 5 albume, cel mai recent, ”Heligoland”, fiind lansat în 2010. Pe discul "Mezzanine", apărut în 1998, este inclus hitul "Teardrop", interpretat vocal de Cocteau Twin Elizabeth Fraser și inclus ulterior pe coloana sonoră a popularului serial ”House M.D.”. Pe acest album se află și piesa ”Angel”, descrisă de Daddy G drept ”ceva măreț”, dincolo de orice alt aspect al vieții membrilor trupei.

În 2016, după o pauză de 22 de ani de la colaborarea pentru discul ”Protection” (1994), Tricky (aka Adrian Thaws) a reluat activitatea sa în Massive Attack, lansând alături de Robert "3D" Del Naja EP-ul ”Ritual Spirit”. Materialul a inclus single-uri precum ”Take It There”, ”Ritual Spirit” și ”The Spoils” ft. Hope Sandoval.

Young Fathers cântă în deschidere

Trupa Young Fathers este revelația muzicii electronice a ultimilor ani. Și-a început activitatea în urmă cu 10 ani, în Edinburg, și a câștigat încă de la debutul discografic premiul “Scotish Album of the Year”. Formația a colaborat cu Massive Attack la cântecul “Voodoo In My Blood”, având 6 track-uri pe coloana sonoră a filmulului ”Trainspotting 2”.

Prețuri bilete la concertul Massive Attack:

  • 170 de lei - pachet special early bird (număr limitat) Voodoo Ticket
  • 170 de lei - bilet acces general, disponibil după epuizarea categoriei limitate Voodoo Ticket
  • 190 de lei - bilet acces general, disponibil în ziua concertului

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Massive AttackYoung Fathers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
4Tune Quartet concertează la o expoziție caritabilă cu fotografii de concert

4Tune Quartet, un proiect special de muzică rock cu instrumente clasice, va susține concertul ce inaugurează o nouă ediție a...

Închide