Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Cele mai difuzate piese românești din luna martie - TOP 10

Am aflat care sunt cele mai difuzate piese românești ale lunii martie, conform topului Media Forest. Vă invităm să urmăriți topul în articolul de mai jos.

Lider în clasament este Smiley, care a doborât toate recordurile în luna martie cu single-ul "Vals", lansat la finalul lui 2017, care a devenit cea mai ascultată piesă la radio, cu peste 1.200 de play-uri. Videoclipul piesei este unul dintre cele mai populare clipuri de pe YouTube și adună 28 de milioane de vizualizări. “Vals” este penultimul single din maratonul de 10 confesiuni muzicale care s-a desfășurat pe parcursul anului trecut, în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.  Piesa se regăsește pe cel mai recent album al artistului, al patrulea material discografic din carieră sa.

“Sunt surprins și recunoscător pentru atâta apreciere! Mi-am dorit că prin această piesă să repun în valoare un gen căruia nu i se acordă atenția pe care o merită și mă bucur mult că am reușit. Șase săptămâni pe locul 1 în topurile muzicale e pur și simplu extraodinar!”, declara artistul.

La începutul acestui an, Smiley le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză și, împreună cu Feli, a realizat un duet emoționant: o varianta specială a piesei "Vals", ce a depășit deja 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai difuzate piese ale lunii martie conform topului Media Forest

  1. Smiley - Vals
  2. Carla's Dreams - Beretta
  3. Inna - Nirvana
  4. Blacklist feat. Carla s Dreams - Tequila
  5. 3 Sud Est - Stele
  6. Irina Rimes - Bolnavi amândoi
  7. Vanotek feat. Eneli - Tell me who
  8. Lidia Buble - Cămașa
  9. Ioana Ignat - Nu mai e
  10. Liviu Teodorescu - Obsesie

Pe al doilea loc se află Carla's Dreams cu piesa "Beretta", la care au colaborat pe partea de compoziție și producție cu Alex Cotoi. Piesa este acompaniată de un videoclip în regia lui Roman Burlaca, cu care aceștia au colaborat la toate proiectele. Băieții de la Carla s Dreams au strând peste 30 de milioane de vizualizări, fiind iubiți atât în România, cât și în Republica Moldova aceștia au avut două concerte mari la Arenele Romane, atât în 2016, cât și în 2017.

Inna se află pe locul trei, cu piesa "Nirvana", compusă de Barac Sebastian-Alexandru, Botezan Marcel, Lucan Vlad-Octavian, David Ciente și Thomas Troelsen, încadrându-se, ca stil, în zona muzicii de club. Melodia este inclusă pe cel mai nou material discografic al artistei, care este deja disponibil atât în format fizic, cât și digital. Discul are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan.

Citește mai multe despre 3 Sud EstBlacklistCarla's DreamsEneliInnaIoana IgnatIrina RimesLidia BubleLiviu TeodorescuSmileyVanotek
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pharrell Williams devine Chief Creative Officer la ROLI, creatorul revoluţiei instrumentelor muzicale

Cum tehnologia a evoluat în toate segmentele posibile, nici muzica nu a fost uitată, iar instrumentele muzicale au trecut la...

Închide