Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Cele mai bine vândute albume din 2018 până la ora actuala - TOP 10

Rag'n'Bone Man, Ed Sheeran și Dua Lipa se află printre artiștii care au avut cele mai vândute albume din 2018 până la ora actuală. Vă invităm să consultați topul de mai jos.

Surprinzător, pe primul loc în ceea ce privește vânzările se află "The Greatest Showman", coloana sonoră a filmului cu același nume în care joacă și Hugh Jackman. După 11 săptămâni pe primul loc, materialul discografic a vândut peste jumătate de milion de copii conform Official Charts Company.

Ed Sheeran se clasează pe locul al doilea, cu albumul "Divide", apărut anul trecut, care a vândut un sfert de milion de copii până la acest moment. Urmează Sam Smith, pe locul trei, cu albumul "The Thrill Of It All", apoi Rag'n'Bone Man cu "Human". "God's plan", melodia lui Drake, este pe primul loc cu 755.000 de copii vândute și 76 de milioane de ascultări.

Dua Lipa este artista cu cel mai mare succes de până acum, albumul de debut fiind printre preferințele publicului. Single-ul "IDGAF" s-a vândut în peste 500.000 de copii, iar videoclipul pentru piesa "New Rules" are peste un miliard de vizualizări pe YouTube. După succesul piesei "Havana", Camila Cabello a vândut și ea numeroase albume, clasându-se pe locul 8.

Cele mai bine vândute albume din 2018 până la ora actuală sunt:

  1. "The Greatest Showman" – Motion Picture Cast Recording
  2. "Divide" – Ed Sheeran
  3. "The Thrill of it all" – Sam Smith
  4. "Human" – Rag'n'Bone Man
  5. "Dua Lipa" – Dua Lipa
  6. "Revival" – Eminem
  7. "Beautiful Trauma" – Pink
  8. "Camila" – Camila Cabello
  9. "Glory Days" – Little Mix
  10. "The architect" – Paloma Faith

Citește mai multe despre Camila CabelloDua LipaEd SheeranEminemLittle MixPaloma FaithPinkRag'n'Bone ManSam Smith
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Isaac Gracie - vocea care dă o altă dimensiune melancoliei

Isaac Gracie este unul dintre numele anunțate pentru vara aceasta la festivalul Summer Well. Am vrut să aflăm mai multe...

Închide