Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Avicii căuta să renunțe, declarația familiei lasă loc speculațiilor privind sinuciderea

Familia DJ-ului suedez Avicii a dat de înțeles prin intermediul unei declarații că regretatul artist a trecut printr-o perioadă dificilă înainte de a muri, având îndoieli în privința continuării activității sale muzicale. Potrivit familiei, ”Tim (numele real al lui Avicii ) nu era făcut pentru mașinăria asta de business”.
Avicii (Tim Bergling) în 2017

Avicii (Tim Bergling) în 2017

Moartea lui Avicii a șocat publicul și industria muzicală, DJ-ul stingându-se din viață la vârsta de doar 28 de ani. Potrivit informațiilor existente în spațiul public la ora actuală, artistul a avut mai multe probleme de sănătate, însă nu este cunoscută încă o cauză oficială a morții.

În 2012, Avicii a fost spitalizat la New York pentru pancreatită acută, iar în 2013 problemele au reapărut. În 2014 i-au fost înlăturate vezica biliară și apendicele, artistul fiind nevoit să anuleze mai multe show-uri.  Doi ani mai târziu a luat decizia de a renunța la concerte.

Cele mai recente informații privind starea artistului au fost oferite de către familia sa. Într-o declarație oficială, dată presei în limba suedeză, ni se dezvăluie faptul că DJ-ul era încărcat de stres, îndoieli și neliniști înainte de a muri, aceste detalii lăsând loc speculațiilor privind o posibilă sinucidere.

”Iubitul nostru Tim era un spirit liber, un suflet artistic fragil, aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care i-a adus mult stres.

În momentul în care s-a oprit din a mai merge în turnee, și-a dorit să găsească un echilibru în viață și să poată face ceea ce iubea cel mai mult să facă - muzică.

Se lupta cu gânduri privind semnificația vieții și fericirea.

Nu putea să mai continue. Își dorea să găsească pacea.

Tim nu era făcut pentru mașinăria asta de business din care s-a trezit că face parte; era un tip sensibil, care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor”, detaliază familia lui Avicii.

Cauza oficială a morții artistului va fi determinată în zilele ce urmează, când poliția ce investighează cazul își va încheia raportul și îl va da publicității.

RECOMANDARE: Descoperă TOP 5 Cele mai populare piese Avicii

Avicii s-a stins din viață pe 20 aprilie. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Artistul a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Avicii
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sony Pictures va face un film despre viața lui Halsey

Viața artistei Halsey a devenit subiect de film. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Închide