Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Avicii căuta să renunțe, declarația familiei lasă loc speculațiilor privind sinuciderea

Familia DJ-ului suedez Avicii a dat de înțeles prin intermediul unei declarații că regretatul artist a trecut printr-o perioadă dificilă înainte de a muri, având îndoieli în privința continuării activității sale muzicale. Potrivit familiei, ”Tim (numele real al lui Avicii ) nu era făcut pentru mașinăria asta de business”.

Publicat

pe

Avicii (Tim Bergling) în 2017
Avicii (Tim Bergling) în 2017 │ FOTO: www.avicii.com

Moartea lui Avicii a șocat publicul și industria muzicală, DJ-ul stingându-se din viață la vârsta de doar 28 de ani. Potrivit informațiilor existente în spațiul public la ora actuală, artistul a avut mai multe probleme de sănătate, însă nu este cunoscută încă o cauză oficială a morții.

În 2012, Avicii a fost spitalizat la New York pentru pancreatită acută, iar în 2013 problemele au reapărut. În 2014 i-au fost înlăturate vezica biliară și apendicele, artistul fiind nevoit să anuleze mai multe show-uri.  Doi ani mai târziu a luat decizia de a renunța la concerte.

Cele mai recente informații privind starea artistului au fost oferite de către familia sa. Într-o declarație oficială, dată presei în limba suedeză, ni se dezvăluie faptul că DJ-ul era încărcat de stres, îndoieli și neliniști înainte de a muri, aceste detalii lăsând loc speculațiilor privind o posibilă sinucidere.

”Iubitul nostru Tim era un spirit liber, un suflet artistic fragil, aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care i-a adus mult stres.

În momentul în care s-a oprit din a mai merge în turnee, și-a dorit să găsească un echilibru în viață și să poată face ceea ce iubea cel mai mult să facă - muzică.

Se lupta cu gânduri privind semnificația vieții și fericirea.

Nu putea să mai continue. Își dorea să găsească pacea.

Tim nu era făcut pentru mașinăria asta de business din care s-a trezit că face parte; era un tip sensibil, care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor”, detaliază familia lui Avicii.

Cauza oficială a morții artistului va fi determinată în zilele ce urmează, când poliția ce investighează cazul își va încheia raportul și îl va da publicității.

RECOMANDARE: Descoperă TOP 5 Cele mai populare piese Avicii

Avicii s-a stins din viață pe 20 aprilie. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Artistul a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Trending