Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Ascultă piesa cover a lui Lady Gaga după Elton John, "Your Song" - AUDIO

Lui Elton John i se aduce un tribut minunat prin reinterpretarea hiturilor sale de către cei mai mari artişti ai momentului pe compilaţia "Revamp". Printre aceşti artişti se numără şi Lady Gaga, care a abordat în stilul propriu piesa "Your Song". O puteţi asculta mai jos.
Coperta album tribut Elton John Revamp

Coperta album tribut Elton John Revamp (foto: Elton John)

Debutul versiunii noi pentru "Your Song" vine cu o săptămână înainte de lansarea albumului tribut pentru Elton John. Lady Gaga a preferat să nu reinventeze de la zero melodia clasică din 1970, ci să folosească acea combinaţie melodioasă a pianului cu vocea curată. "Revamp" este partea întâi a unui album dublu, care sărbătoreşte cariera legendei britanice. Primul disc include coveruri realizate de Ed Sheeran, Sam Smith, The Killers, Coldplay, ba chiar şi Queens of the Stone Age.

Al doilea album din acest duo este "Restoration", pe care auzim variante country ale hiturilor marca Elton John. La acea compilaţie şi-au adus aportul Chris Stapleton, Maren Morris, Little Big Town şi Kacey Musgraves. Pentru cei care se întreabă ce e cu aceste tributuri, trebuie spus că Elton John şi-a anunţat în ianuarie retragerea din muzică. Artistul în vârstă de 70 de an, care a fost introdus în Hall of Fame va spune "rămas bun" fanilor cu un turneu amplu, extins pe parcursul a câţiva ani. Primele 60 de concerte au fost imediat sold out.

Pe Lady Gaga o vom putea auzi cântând live varianta sa de "Your Song" în cadrul galei all star Grammy care îi onorează cariera lui Elton John. Aceasta va fi difuzată pe 10 aprilie pe postul american CBS. De alftel Gaga şi britanicul au colaborat chiar pe această piesă, cântând-o în cadrul unui medley de multiple hituri la premiile Grammy din 2010.

Varianta "Revamp" a melodiei aduce extra dramatism, prin picajele şi urcările de voce fantastice ale lui Lady Gaga. Vocalize lungi, inflexiuni nervoase şi încărcătura emoţională în fiecare silabă ne arată că artista care tocmai a împlinit 32 de ani este o voce definitorie a generaţiei anilor 2000. Muziciana a fost nevoită să anuleze recent o parte din turneul său global Joanne, din cauza unor probleme de sănătate.

Ne-a oferit totuşi o variantă de pian a single-ului "Joanne" la început de an. Lady Gaga cânta în România în anul 2012, în faţa a 35.000 de fani, etalând coregrafii şi costume spectaculoase.

Citește mai multe despre Elton JohnLady Gaga
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Weeknd lansează EP-ul "My Dear Melancholy," - toate piesele noi sunt pe YouTube

The Weeknd lasă imaginea de party boy în urmă şi revine la demonii săi pe noul EP "My Dear Melancholy"....

Închide