Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noua piesă Jukebox & Bella Santiago, "Sugar Gumalaw" - AUDIO

După ce au ajuns în finala Selecției Naționale Eurovision 2018 și la aniversarea unui an împreună, Jukebox și Bella Santiago lansează single-ul "Sugar Gumalaw".
Jukebox & Bella Santiago

Jukebox & Bella Santiago

Piesa este compusă de cei doi soliști, împreună cu Alex Luft, Eduard Santha și Theodor Goian. "Sugar Gumalaw" este prima producție românească cu versuri în engleza și tagalog. Melodia redă în versuri povestea unei iubiri ce ia sfârșit, iar cei doi parteneri redescoperă libertatea și independența.

"«Sugar Gumalaw» este o combinație unică de engleză-tagalog. Gumalaw înseamnă să (te) miști. În piesă, «sayaw tayo ng gumalaw» înseamnă «dans» și «să ne mișcăm», iar «sugar» se referă la modul în care îmi alint iubitul. De-a lungul timpului, am trecut prin multe schimbări de stiluri și versuri. Ne-am dorit să fie o piesă fericită, nebună, veselă și liberă, dar pentru mine este, în același timp, și plină de sentimente «grele» despre relația trecută care nu a mers foarte bine. Între timp mi-am recăpătat libertatea și încrederea în mine, așa că am inclus foarte mult din ceea ce am trăit, în această melodie", a spus Bella Santiago.

 

"«Sugar Gumalaw» este o piesă fresh, de vară, despre bucuria de a fi liber și a face ce vrei fără să fii limitat de compromisurile unei relații nepotrivite. Ne-am distrat mult cât am lucrat la ea. Am aniversat cu piesa aceasta un an de când am început colaborarea și prietenia cu Bella. Putem spune că am dus lucrurile la următorul nivel: am început să scriem piese împreună. Ne-au ajutat Alex Luft și Eduard Santha”, a adăugat Alex Vasilache, solistul Jukebox.

AUDIO: Jukebox & Bella Santiago - Sugar Gumalaw

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop-rock, cu peste 16 ani de activitate şi peste 1500 concerte. Discografia Jukebox include până în prezent trei albume ("Christmas songs", "Feel like making love" şi "Picuri de rai"). Trupa este foarte cunoscută şi pentru prezenţa în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, timp de 10 ani, şi pentru participarea la numeroase festivaluri şi concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016). Iar povestea nu se opreşte aici: "tonomatul" fabricat în România îşi îmbogăţeşte constant şi consecvent repertoriul şi prestaţia, astfel încât fiecare show este o experienţă memorabilă.

Originară din Filipine, Bella Santiago are 12 ani de experienţă muzicală şi vă este deja cunoscută din finala concursului "Românii au talent" 2016. Printre cover-urile cu ajutorul cărora Bella face senzaţie se numără celebrele "I will always love you", "Hello" sau "Drunk in love".

Citește mai multe despre Bella SantiagoJukebox
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans pleacă într-un turneu de promovare a albumului "My Gorgeous Drama Queens"

Trupa The Motans pleacă într-un turneu național. Toți cei care vor dori să cânte alături de Denis și trupa lui,...

Închide