Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Al Di Meola revine la București cu primul album creat sub patronajul fericirii

Al Di Meola revine pe 27 noiembrie la Sala Palatului. Chitaristul va promova la București noul său material discografic, ”OPUS”, album apărut la finele lunii februarie și creat sub umbrela fericirii.

Publicat

pe

Al Di Meola
Al Di Meola │ FOTO: earMUSIC / C. Ben Wolf

Al Di Meola este pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinație inedită de sonorități jazz și tonuri fusion cu elemente latino, ce transformă acordurile în bijuterii de neprețuit. Meola este unul dintre chitariștii ce au revoluționat stilul interpretativ,influențându-i pe: Yngwie Malmsteen (alături de care a apărut pe albumul solo al clăparului Derek Sherinian, „Black Utopia”, din 2003), Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) și pe John Petrucci de la Dream Theater. A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder și mulți, mulți alții.

Odată cu lansarea albumului ”Opus”, Al Di Meola a deschis un nou capitol în viața sa.

”Acest album marchează o nouă eră în viața mea. Pentru prima dată, am compus muzică fiind complet fericit. Am o relație minunată cu soția mea, am o fetiță și o familie frumoasă, care mă inspiră în fiecare zi. Cred că se simte asta în muzica mea”, a declarat chitaristul.

Discul conține 11 compoziții, prima piesă extrasă, ”Broken Heart”, fiind lansată cu videoclip.

Cu o cariera fabuloasă de peste 40 de ani, Al Di Meola este un veritabil muzician. Elegant si discret, Meola se află într-o continuă căutare a sineului prin muzică.

Al Di Meola a concertat de mai multe ori în România. Cel mai recent concert a avut loc pe 13 iunie 2017, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Prețuri bilete la concertul Al Di Meola din 2018:

  • Categoria 1 - 299 lei
  • Categoria 2 - 199 lei
  • Categoria 3 - 159 lei
  • Categoria 4 - 99 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 27 noiembrie 2018

Al Di Meola

Loc
Sala Palatului

Trending