Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

4Tune Quartet concertează la o expoziție caritabilă cu fotografii de concert

4Tune Quartet, un proiect special de muzică rock cu instrumente clasice, va susține concertul ce inaugurează o nouă ediție a expoziției BEST OF #FIND_US 2017. Concertul este destinat, de asemenea, strângerii de fonduri pentru Flavia Lupu, una dintre supraviețuitoarele tragediei din Colectiv.

Publicat

pe

4Tune Quartet
4Tune Quartet

Înființat în urmă cu patru ani, 4Tune Quartet a debutat în clubul brașovean The Square, susținând ulterior concerte atât pe scenele cluburilor de profil din țară (cele mai recente având loc pe scena clubului brașovean Kruhnen Musik Halle, în cadrul inaugurării clubului AltSquare și, de asemenea, pe scena clubului Rockstadt.

Cvartetul a avut prestații și ȋn deschiderea a trei ediții ale festivalului de film horror “Dracula Film Fest”, în cadrul a trei ediţii ale concursului “Transilvania Bike Trail Race”, festivalurilor “Strada dell’Arte”, “Rock’n Parc”,“Musica Barcensis”, în cadrul “ART tandem – Expoziție de artă și design”, dar și în cadrul edițiiilor 2016 și 2017 a “Piano Rocks” - Sibiu.

“Roxana Curtgeafar – vioara I, Corina Tofănel – vioara a II-a, Simona Gurău – violă și Alexandra Enache - violoncel. Patru prietene, patru muzicieni, patru colege de Filarmonică ... aceleași patru suntem 4Tune Quartet! Pentru că iubim muzica clasică, dar și rock-ul, am vrut să descoperim noi oportunitati sonore. Așa s-a născut 4Tune Quartet! Practic, o trupă de cover-uri rock, ȋntr-o sonoritate clasică, dar electrizantă, ce caută să păstreze din vibe-ul şi energia pieselor originale, printre care semnalam piese memorabile marca Pink Floyd, Iron Maiden, Metallica etc”, au declarat 4Tune Quartet.

Vernisajul va avea loc pe 21 aprilie, cu începere de la ora 20.00, la clubul Rockstadt din Brașov. Expoziția va conține în jur de 30 de fotografii, suprinse în timpul celor mai frumoase concerte desfășurate de-a lungul anului 2017. În seara concertului va exista și urna pentru donații. Intrarea la eveniment este liberă.

“Tablourile fotografice sunt expuse în format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donația minima per exponat este in valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge in contul Flaviei Lupu, ranita grav in tragedia din clubul Colectiv, ce, din pacate, are nevoie de 5 (cinci) operații și recuperare, până la finalul anului în curs.” - FIND_US.

Expoziția BEST OF #FIND_US 2017 va fi deschisă în perioada 21 aprilie – 21 mai 2018. Puteți face donații pentru Flavia Claudia Lupu în contul: RO62INGB0000999906207310.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 21 aprilie 2018

4Tune Quartet

Loc
Rockstadt
Comentează

Trending