Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Pe 25 iunie e Ziua Înghețatei, cel mai așteptat eveniment al verii la McDonald’s Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Neversea 2018
Fă echipă cu reducerile! Ai prețuri mai mici cu până la 40% la eMAG, profită acum!

Will.i.am vorbește despre viitorul trupei Black Eyed Peas

Will.i.am a declarat că vor urma piese noi de la trupa Black Eyed Peas. Aceștia se vor concentra mai degrabă pe un tip de prezentare virtuală, decât pe lansarea albumelor clasice.

Prezent la evenimentul de lansare a noului documentar Netflix, "The Defiant Ones", care spune povestea succesului în muzică și business a lui Dr Dre și Jimmy Iovine, Will.i.am a vorbit despre viitorul Black Eyed Peas.

"Black Eyes Peas tocmai a lansat o piesă denumită <Street Livin>, dar proiectul nostru este construit sub forma unei realități virtuale. Încercăm să împingem limitele în ceea ce privește conținutul, modul în care spunem povești și construim lumi."

Artistul a mai explicat că, din punctul lui de vedere, lumea a devenit din ce în ce mai interesată de povești cu mai multă substanță, dând ca exemplu Game of Thrones.

"Toată lumea își dorește un engagement mai mare, lumi, personaje, adevăruri, fantezie și mituri. Nu primești asta dintr-o piesă, sau din 12 piese, cineva trebuie să arate că poate oferi mai mult."

Will.i.am a mai declarat pentru NME că va continua să creeze muzică împreună cu ceilalți colegi din trupă, mai puțin Fergie. Aceasta se concentrează pe cariera solo, iar trupa Black Eyes Peas va merge mai departe atât cu proiectele muzicale, cât și continuarea seriei de benzi desenate "Masters of the Sun".

Citește mai multe despre Black Eyed Peas
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Pearl Jam, "Can't Deny Me" - AUDIO

Pearl Jam a lansat prima piesă originală din ultimii 5 ani. Melodia este intitulată "Can't Deny Me" și va fi...

Închide