Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

“Who you are”, piesa lui Mihail, a intrat în topurile din Italia

Mihail este una dintre noile voci din industria muzicală din România, care a cucerit foarte repede publicul. În prezent, varianta în limba engleză a melodiei „Who you are” urcă în clasamentul oficial din Italia și a depășit 500.000 de ascultări pe Spotify.

La sfârșitul săptămânii trecute, “Who you are” era pe locul 45 în airplay chart în Italia, iar între timp a urcat deja pe locul 32. Mai mult de atât, melodia se află pe locul 41 în chart-ul Shazam, pe locul 20 în iTunes chart și pe locul 35 în topul Viral Spotify.

“Who you are” are 500.000 de ascultări pe Spotify, fiind auzită la Paris, Milano, Istanbul, Roma, Londra sau Madrid. În Italia, melodia a intrat și în playlist-urile MTV și VH1.

Piesa a fost prezentată de către Tony Aguilar, gazda unei cunoscute emisiuni radio din Spania, LOS40. „Who you are” s-a putut auzi în Spania și America Latină prin intermediul programului muzical LOS40, care are, în total, peste 50 de milioane de ascultători și versiuni în 13 țări.

În România, melodia a fost mai multe săptămâni la rând pe prima poziție în topul Media Forest, atât la radio, cât și la TV, clasându-se pe locul 5 în Top Audiențe 2017. De asemenea, la scurt timp după lansare a fost pe locul 1 în trending pe YouTube.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu Mihail

La finalul anului trecut, Mihail a lansat o nouă piesă, „Slow Train”, ce prezintă o altă față a muzicii sale, dar și un concept proaspăt de show experimental. „Slow Train” pune în evidență pasiunea artistului pentru muzica electronică, alături de influențele sale pop și alternative prezente în lansările anterioare.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liviu Teodorescu va lansa piesa “Lista de păcate”

Vă invităm să urmăriți teaserele celei mai noi piese semnate de Liviu Teodorescu în articolul de mai jos.

Închide