Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa 3 Sud Est a cântat pentru românii stabiliți în America

După ce a susținut un show “Epic” în orașe precum Craiova, Cluj și Timișoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

3 Sud Est
3 Sud Est

Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu au fost invitați să împărtășească emoția celui mai recent material discografic în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto și Windsor.

“Au fost în total șase concerte: trei în SUA și trei în Canada, pentru comunitățile de români. Am fost primiți cu drag, iar dorul de țară și de muzică românească s-a simțit pe tot parcursul turneului. Înțelegeai asta prin felul în care se distrau românii. A fost foarte frumos! În zilele libere am vizitat orașele în care am cântat”, declara Laurențiu Duță.

Hituri, amintiri și emoții, alături de piese care au fost interpretate pentru prima dată chiar în cadrul turneului de promovare a materialului discografic “Epic”, dar și CD-ul ce conține cel mai recent album au fost surprizele pe care trupa le-a oferit fanilor. În plus, seria de concerte va fi încheiată printr-un eveniment la București, în Berăria H.

Formată din Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu, legendara trupa 3 Sud Est s-a înființat în anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul “Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artiști au fost numiți “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de piese lansate.

În 2016, 3 Sud Est lansează “Adio” și iar la finalul anului, în pragul aniversării a 20 de ani, după un an plin de concerte, 3 Sud Est își surprinde fanii și lansează poezia muzicală "Cine ești?", hit care a adunat numeroase reacții pozitive în mediul online și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale. În 2017, cei trei artiști lansează “Am dat tot”, apoi încheie anul și turneul aniversar cu hitul “Stele”, prima piesă de pe albumul “Epic”.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 13 aprilie 2018

3 Sud Est

Loc
Berăria H
PUBLICITATE
Comentează

Trending