Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

The Weeknd lansează EP-ul "My Dear Melancholy," - toate piesele noi sunt pe YouTube

The Weeknd lasă imaginea de party boy în urmă şi revine la demonii săi pe noul EP "My Dear Melancholy". Acesta a debutat fără teasere şi fără o promovare în prealabil, ca o surpriză pentru fanii din toată lumea. Include 6 piese noi, care pot fi ascultate în întregime pe YouTube.
Coperta album The Weeknd My Dear Melancholy

Coperta album The Weeknd My Dear Melancholy (foto: The Weeknd)

Urmărește-ne pe

Cele 6 melodii noi au fost produse de către The Weeknd şi Frank Dukes. Ultimul album de studio al artistului a fost apreciatul "Starboy" din 2016. Acesta a fost desemnat "Cel mai bun album urban contemporan" în cadrul galei Grammy. The Weeknd a colaborat cu Lana Del Rey pe piesa titulară a albumului "Lust For Life" în 2017 şi recent s-a reunit cu Kendrick Lamar pe coloana sonoră a peliculei "Black Panther".

Tracklistul lui "My Dear Melancholy," este următorul:

  1. Call Out My Name
  2. Try Me
  3. Wasted Times
  4. I Was Never There
  5. Hurt You
  6. Privilege

Noile piese sunt profund personale, vin dintr-un loc întunecat, melancolic şi sentimental al lui The Weeknd. Muzicianul din Toronto a fost în ultimii ani cuplat de presă cu Selena Gomez, care s-ar fi despărţit totuşi de rapper recent. Poate de aici şi acest sunet trist.

Spiritul plin de angoasă al lui Abel este înnecat în sintetizatoare, sirene şi un pian suav. EP-ul cel nou oferă 22 de minute de balade pline de reflecţie şi o alternare între un sunet suav de R&B şi un hip-hop psihedelic cu sample-uri moderne.

"Starboy" a ieşit de sub bagheta celor de la Daft Punk, iar "My Dear Melancholy," include în continuare influenţa lor. De altfel Guy Manuel de Homem-Christo este creditat pentru producţie, artistul fiind parte din proiectul Daft Punk. Tot la credits se află şi Skrillex, Frank Dukes, DaHeala şi francezul Gesaffelstein, care a făcut minuni în studio cu Kanye West.

Pe piese ca "Wasted Times" artistul îşi recunoaşte greşelile în relaţie, în vreme ce în "Privilege' critică stilul de viaţă al celei dragi, dar şi pe al său. "Hurt You" este despre relaţia fizică, ultima noapte de dinainte de despărţire.

Doar The Weeknd ştie să facă despărţirea să sune atât de suav. Vă invităm să ascultaţi albumul în întregime în playlistul YouTube de mai sus.

Citește mai multe despre The Weeknd
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sevdaliza - de la baschet la muzică, de la muzică la artă

Reușind să călătorească armonios printre ritmurile electronice, avant-pop, trip-pop și R&B alternativ, Sevdaliza este genul de artistă care se deosebește...

Închide