Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Neighbourhood a lansat piesa "Nervous" - AUDIO

The Neighbourhood a lansat o piesă nouă, intitulată "Nervous". Melodia va fi inclusă pe cel de-al treilea album de studio al americanilor, ce poartă numele formației.

Publicat

pe

The Neighbourhood
The Neighbourhood

The Neighbourhood cântă din 2011. În cei 4 ani de când se află pe piață au reușit să semneze un contract cu Columbia Records, să lanseze două EP-uri („I’m Sorry…” și „Thank You„) și un album ( „I Love You.„) și să obțină un Number One în topul Billboard Alternative Songs. Piesa care i-a plasat în atenția mediatică a fost ”Sweater Weather”, compoziție ce a pornit de la un simplu ritm de chitară.

„Într-o zi, eu și Jesse (vocalistul) eram la mine acasă, iar eu zdrăngăneam la chitară. La un moment dat, Jesse m-a oprit și mi-a spus <<Hei, sună cool, hai să înregistrăm asta>>. Înregistrarea aia a devenit „Sweater Weather„. Când am terminat piesa complet, cu versuri și tot, ne-am spus <<Ok, sună destul de bine, ar trebui să continuăm să compunem>>”, a povestit pentru un post de radio chitaristul Zack Abels.

Originară din California, formația este compusă din Je$$e Rutherford (voce), Zach Abels (chitară), Michael „Mikey” Margott (bass), Jeremy Freedman (chitară) și Brandon Fried(tobe). Inițial, bateristul formației a fost Bryan Sammis, însă, așa cum se întâmplă atunci când „prinzi aripi”, la un moment dat nu toți membrii zboară în aceeași direcție. Bryan a optat deci pentru o carieră solo, părăsind formația în ianuarie 2014.

După o perioadă de susținut concerte și de lucru în studioul de înregistrări, The Neighbourhood s-a întors în 2015 cu un nou single, ”R.I.P. 2 My Youth”. Acesta este promovat printr-un videoclip în regia lui Hype Williams, ce a colaborat și cu Busta Rhymes și Kanye West. Piesa a fost inclusă pe albumul ”Wiped Out!”.

A urmat EP-ul ”Hard”, apărut în septembrie 2017, de curând trupa lansând piesa "Nervous". Noua melodie va fi inclusă pe cel de-al 3-lea album de studio al americanilor, LP ce poartă numele formației. Discul va fi lansat pe 9 martie, putând fi precomandat de pe site-ul trupei.

AUDIO: The Neighbourhood - "Nervous"

Comentează

Trending