Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Taylor Swift a anunțat cine va cânta în deschiderea concertelor din turneul "Reputation"

Taylor Swift a anunțat artiștii care vor cânta în deschiderea concertelor din turneul "Reputation". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.
Taylor Swift

Taylor Swift

Urmărește-ne pe

Camila Cabello și Charli XCX vor urca pe scenă împreună cu Taylor Swift în Marea Britanie. Artista a confirmat zvonurile pe contul ei de Twitter:

"Acesta este un update pentru turneul <Reputation stadium tour> și vreau de mult timp să vă spun asta. În deschiderea concertelor mele vor cânta Charli XCX și Camila Cabello. Sunt foarte entuziasmată și sper că și voi sunteți. Abia aștept să vă văd și abia aștept să mă întâlnesc cu ele."

Camila Cabello este prima artistă de sex feminin din ultimii trei ani care a reușit perfomanța de ajunge pe primul loc în topul albumelor Billboard 200 din Statele Unite, cu un album integral de debut. Materialul discografic s-a vândut în peste 100.000 de unități, peste așteptări.

Charli XCX a lansat în 2017 mixtape-ul "Number 1 Angel", din care piesa "Boys" a ajuns în UK Top 40. Ulterior, artista a lansat și cel de-al doilea material discografic, "Pop 2".

Albumul “Reputation”, lansat de Taylor Swift în luna noiembrie a anului ce tocmai s-a încheiat, este cel mai bine vândut material pop al unui artist în 2017, raportat și la perioada de timp în care a fost disponibil. Pe lângă copiile fizice, albumul “Reputation” a adunat și sute de mii de ascultări și descărcări.

Totodată, “Reputation” devine al cincilea album al artistei care ocupă primul loc în topul Billboard la scurt timp de când este lansat. Include 15 piese, iar primul single extras a fost “Look What You Made Me Do”, pe care Taylor l-a lansat în august 2017 și care, între timp, a depășit 800.000.000 de vizualizări.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single al lui Jack White, "Over and Over and Over" - AUDIO

Jack White a revenit la riff-urile cu efect de roller coaster. Noul single "Over and Over and Over" continuă pe...

Închide