Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Taylor Swift a anunțat cine va cânta în deschiderea concertelor din turneul "Reputation"

Taylor Swift a anunțat artiștii care vor cânta în deschiderea concertelor din turneul "Reputation". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift

Camila Cabello și Charli XCX vor urca pe scenă împreună cu Taylor Swift în Marea Britanie. Artista a confirmat zvonurile pe contul ei de Twitter:

"Acesta este un update pentru turneul <Reputation stadium tour> și vreau de mult timp să vă spun asta. În deschiderea concertelor mele vor cânta Charli XCX și Camila Cabello. Sunt foarte entuziasmată și sper că și voi sunteți. Abia aștept să vă văd și abia aștept să mă întâlnesc cu ele."

Camila Cabello este prima artistă de sex feminin din ultimii trei ani care a reușit perfomanța de ajunge pe primul loc în topul albumelor Billboard 200 din Statele Unite, cu un album integral de debut. Materialul discografic s-a vândut în peste 100.000 de unități, peste așteptări.

Charli XCX a lansat în 2017 mixtape-ul "Number 1 Angel", din care piesa "Boys" a ajuns în UK Top 40. Ulterior, artista a lansat și cel de-al doilea material discografic, "Pop 2".

Albumul “Reputation”, lansat de Taylor Swift în luna noiembrie a anului ce tocmai s-a încheiat, este cel mai bine vândut material pop al unui artist în 2017, raportat și la perioada de timp în care a fost disponibil. Pe lângă copiile fizice, albumul “Reputation” a adunat și sute de mii de ascultări și descărcări.

Totodată, “Reputation” devine al cincilea album al artistei care ocupă primul loc în topul Billboard la scurt timp de când este lansat. Include 15 piese, iar primul single extras a fost “Look What You Made Me Do”, pe care Taylor l-a lansat în august 2017 și care, între timp, a depășit 800.000.000 de vizualizări.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Taylor Swift devine subiect de studiu la o facultate din New York

Studenții de la Institutul Clive Davis din New York au o nouă materie în programă. Aceștia vor învăța despre cariera lui Taylor Swift și impactul cultural pe care muzica sa îl are, în cadrul unui curs ce a debutat pe 26 ianuarie și se va încheia pe 9 martie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift │ FOTO: Universal Music

Cursul este predat de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publicației Rolling Stone, și va urmări evoluția lui Swift ca artistă, compozitoare și antreprenoare. Printre alte aspecte discutate la curs se numără rolul compozitorilor de muzică pop și country în industrie, discursuri despre adolescență și copilărie și politica rasei în muzica contemporană.

O scurtă descriere a cursului menționează că acesta își propune să deconstruiască atât atracția, cât și aversiunea față de Taylor Swift, prin lecturi detaliate ale muzicii sale și ale discursului public. Studenții vor putea analiza aspectele culturale și politice ale tinerelor artiste de muzică pop și rolul pe care rasa și influența îl pot juca într-o eventuală carieră muzicală. De asemenea, Spanos va aborda discuții despre fenomenul "fandom", precum și impactul mass-media asupra muzicii pop.

"Am acoperit subiecte despre cariera lui Taylor Swift de când mi-am început cariera ca jurnalist în urmă cu 10 ani, deși eram un super fan de și mai mult timp. Este o mare onoare să pot împărtăși cunoștințele mele cu un grup de studenți", este o parte din declarația oferită de Brittany Spanos.

Interesul pentru acest curs s-a dovedit a fi extrem de ridicat, ca atare există o listă de așteptare pentru studenții care vor să participe. Mai mult, Taylor Swift a fost invitată să țină un discurs în fața clasei. Momentan, artista nu a confirmat participarea.

Taylor Swift a debutat pe piața muzicală în 2006, pe când avea doar 16 ani. Până în prezent, artista lansat nouă albume de studio. Cele mai recente sunt "folklore" și "Evermore", ambele lansate în 2020.

Citește în continuare

Trending