Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă lansată de Shaggy și Sting, "Morning Is Coming" - AUDIO

Shaggy și Sting continuă promovarea primului album înregistrat împreună, ”44/876”, lansând piesa "Morning Is Coming". Single-ul păstrează sound-ul reggae abordat și pe single-ul anterior, ”Don't Make Me Wait”.

Publicat

pe

Sting, Shaggy
Sting, Shaggy

După prestația de la Grammy, prilej cu care publicul a putut asculta live în premieră piesa ”Don't Make Me Wait”, Shaggy și Sting revin cu o nouă piesă de pe albumul ”44/876”, intitulată "Morning Is Coming".

Discul înregistrat împreună de cei doi artiști a fost un proiect ce s-a născut dintr-o colaborare organică, având ca punct de plecare o sugestie a managerului lui Sting, Martin Kierszenbaum.

”Martin este managerul meu și a fost la un moment dat A&R-ul lui Shaggy, așa că ne știam de multă vreme. A avut o suspiciune sau a intuit că eu și Shaggy ne vom înțelege și că vom avea multe lucruri în comun, iar intuiția sa a fost corectă. Ne-am întâlnit de câteva ori, iar când am început să lucrăm împreună ne-am dat seama că va fi mult mai distractiv să facem mai mult decât o piesă împreună. (...) Cred că la un moment dat a devenit clar că avem material destul pentru un album, iar acela a fost un moment extraordinar. Până atunci, însă, ne-am distrat de minune”, a povestit Sting într-un interviu acordat publicației online reggaeville.com.

AUDIO: Sting și Shaggy - "Morning Is Coming"

Discul  ”44/876” va fi lansat pe 20 aprilie și ar putea fi urmat de un turneu.

”Este mereu cu 10 pași înaintea mea”, spune Shaggy despre Sting. ”Vă garantez că dacă turneul se confirmă, el va avea totul planificat în avans, iar mie îmi va trimite un email.”

Tracklist "44/876" - Sting și Shaggy:

  1. 44/876 (feat. Morgan Heritage & Aidonia)
  2. Morning Is Coming
  3. Waiting For the Break of Day
  4. Gotta Get Back My Baby
  5. Don't Make Me Wait
  6. Just One Lifetime
  7. 22nd Street
  8. Dreaming In the U.S.A.
  9. Crooked Tree
  10. To Love and Be Loved
  11. Sad Trombone
  12. Night Shift
  13. If You Can't Find Love
  14. Love Changes Everything
  15. 16 Fathoms
  16. Don't Make Me Wait (Dave Audé Rhythmic Radio Remix)

Trending