Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Soulfly vine la Metalhead Meeting Festival 2018

Lineup-ul de formaţii de la Metalhead Meeting Festival 2018 tocmai s-a încins, fiind confirmată prezenţa Soulfly acolo. Metaliştii li se alătură celor de la Children of Bodom, Sonata Arctica şi Epica în cadrul festivalului care are loc pe 6 şi 7 iulie 2018.

Publicat

pe

Soulfly
Soulfly

Soulfly ne-a mai vizitat în ultimul deceniu, la festivaluri ca Rock the City. Trupa lui Max Cavalera lucrează la un album nou, care ar trebui să debuteze în această vară, la timp pentru a fi auzit în cadrul concertului de la noi.

În acest an Soulfly aniversează de altfel şi 20 de ani de la albumul de debut, "Soulfly", care sosea pe 21 aprilie 1998. Ultimul material discografic al grupului este "Archangel", lansat în 2015. Metalhead Meeting ajunge la ediţia a şaptea în acest an şi va avea loc pe 6 şi 7 iulie la Arenele Romane. Pe scenă vor urca Children of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Kataklysm şi Skeletonwitch.

Brazilienii de la Soulfly nu ne-au mai onorat cu prezenţa de ceva vreme, iar acum vin într-o formulă care îl include pe Zyon Cavalera, fiul lui Max la tobe. De-a lungul anilor acest proiect muzical a fost o veritabilă colecţie de muzicieni all stars. Au făcut parte din Soulfly Roy Mayorga de la Stone Sour, Logan Mader de la Machine Head, Tony Campos de la Fear Factory şi Static-X sau David Ellefson de la Megadeth.

Max Cavalera a fost ocupat în ultimul an, cu turnee cu Nailbomb şi Cavalera Conspiracy, ultima trupă având şi un album lansat în 2017. În interviuri recente celebrul solist şi chitarist şi-a exprimat părerea de rău că nu a ţinut cu dinţii de brandul Sepultura.

Soulfly a avut şi featuring-uri cu Fred Durst de la Limp Bizkit sau Corey Taylor de la Slipknot. Primul LP al trupei a ajuns pe poziţia 79 în US Billboard 200, iar al doilea album, "Primitive" a fost şi cel mai mare hit pentru grup. A ajuns pe locul 32 în Top Billboard 200. Componenţa actuală a trupei este:

  • Max Cavalera (voce, chitară)
  • Marc Rizzo (chitară)
  • Zyon Cavalera (tobe)
  • Mike Leon (bas, backing vocals)

Cu ocazia anunţului că vine şi Soulfly la Metalhead Meeting, organizatorii au prelungit perioada de early bird până pe 30 martie. Fanii care cumpără abonamente de 2 zile le pot achiziţiona la preţul de doar 179 lei până atunci.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 6 iulie 2018

Metalhead Meeting 2018

Loc
Arenele Romane

Trending