Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sean Paul susține în mai un nou concert la București

Artistul jamaican Sean Paul revine pe 23 mai la București. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, în deschidere urmând să cânte Faydee, Fly Project și Simona Nae.

Publicat

pe

Sean Paul
Sean Paul │ FOTO: Bampson Photography

După concertul din 2007, susținut la premiile MTV, și cel din 2010, de la Turabo Summer Club din București, Sean Paul revine în România pentru a concerta la Arenele Romane. Evenimentul va avea loc pe 23 mai, iar în deschidere vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae. After party-ul va continua până dimineață cu Partydul Kiss FM și DJ Vibe Drops.

Sean Paul și-a început cariera la începutul anilor 2000. A ajuns în atenția publicului cu piese precum "Gimme the Light" și "Get Busy", cel de-al doilea album al său, ”Dutty Rock”, devenind un succes la nivel mondial. Discul s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare, primind în 2004 premiul Grammy pentru ”Cel mai bun album reggae”.

De-a lungul carierei, Sean Paul a colaborat cu cei mai reputați artiști ai muzicii pop, R&B, reggae și rap, pe lista featuring-urilor sale regăsindu-se nume sonore precum Beyoncé, Rihanna, Akon, David Guetta, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Shaggy, Damian Marley, Major Lazer, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, Little Mix, Wyclef Jean, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit.

Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Sean Paul a avut, de-a lungul carierei, numeroase clasări în topul american Billboard, deținând multiple discuri de platină. Între hiturile care l-au menținut în topurile muzicale din întreaga lume se număra ”Temperature”, ”Press It Up” și ”No Lie”.

De curând, Sean Paul a primit o distincție din partea Recording Industry Association of America (RIAA), pentru vânzări ce au depășit 26 de milioane de discuri. Pe lista celor mai recente hituri ale artistului se numără: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de nouă săptămâni în topurile din U.K. și, nu în ultimul rând, „Cheap Thrills”, alături de Sia, piesă ce a fost nominalizată la Grammy și a ajuns pe prima poziție în topul Billboard.

Bilete concert Sean Paul la Arenele Romane:

  • Biletele pentru concertul Sean Paul de pe 23 mai nu au fost încă puse în vânzare. Vom reveni în curând cu detalii privind categoriile de preț.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 23 mai 2018

Sean Paul

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending