Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Pearl Jam, "Can't Deny Me" - AUDIO

Pearl Jam a lansat prima piesă originală din ultimii 5 ani. Melodia este intitulată "Can't Deny Me" și va fi inclusă pe următorul album al formației.

Publicat

pe

Pearl Jam
Pearl Jam

"Can't Deny Me" este compusă de Eddie Vedder și Mike McCready, piesa fiind înregistrată în Seattle în februarie 2018, împreună cu producătorul Brendan O’Brien. Melodia a fost interpretată live în premieră pe 13 martie în cadrul concertului pe care Pearl Jam l-a susţinut în Chile.

Piesa cu mesaj politic a fost dedicată de Eddie Vedder supravieţuitorilor din Parkland, Florida. Pe 14 februarie, în liceul Marjory Stoneman Douglas a avut loc un atac armat ce s-a soldat cu 17 morţi şi alţi 17 răniţi.

"Această piesă este dedicată studenţilor incredibili din Florida care au supravieţuit în urma unei tragedii teribile", a declarat Eddie Vedder. 

La două zile de la acest moment live, single-ul "Can't Deny Me" a devenit disponibil și în format de studio, putând fi achiziționat de pe site-ul oficial al trupei, Google Play, iTunes, Apple Music, Spotify, Tidal. Artwork-ul single-ului a fost realizat de Jeff Ament și Kevin Shuss.

AUDIO: Pearl Jam - "Can't Deny Me"

Piesa "Can't Deny Me" va fi inclusă pe cel de-al 11-lea album de studio al trupei Pearl Jam. Discul va fi lansat cel mai probabil anul acesta, prin intermediul Monkeywrench / Republic Records.

Anul trecut, trupa Pearl Jam a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. Formația a primit această distincție după o singură nominalizare, în primul an în care au devenit eligibili. În același an au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame și Tupac Shakur, Yes, Joan Baez, Electric Light Orchestra și Journey.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending