Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Nume noi la Untold: The Chainsmokers pentru prima dată în România

Lista confirmărilor la UNTOLD Festival 2018 se mărește cu artiști precum: The Chainsmokers, Jason Derulo, The Asteroids Galaxy Tour, Tiësto. Alte prezențe: Danny Avila, Don Diablo, Fedde Le Grand, KSHMR, Oliver Heldens, Tujamo, Will Sparks, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-pot, Seth Troxler, Borgore, The Glitch Mob (DJ Set).
The Chainsmokers (2018)

The Chainsmokers (2018) (foto: The Chainsmokers)

Duo-ul The Chainsmokers din New York este format din Drew Taggart și Alex Pall. Single-ul din 2014, „#Selfie” a debutat în top 20 în mai multe țări, pe locul 16 în Billboard Hot 100, pe locul trei în Australia și pe 11 în Marea Britanie. EP-ul de debut, "Bouquet", a fost lansat în octombrie 2015. Piese ca "Roses", "Don't Let Me Down" și "Closer" au marcat numeroase debuturi pe locuri fruntașe în topurile internaționale.

Trupa este activă de 6 ani şi are în CV doar un album de studio, "Memories... Do Not Open", lansat anul trecut. În 2016 grupul atingea faima internaţională prin colaborarea cu Halsey, "Closer". Single-ul ajungea pe locul întâi în topurile din State şi SUA, cimentând statutul de senzaţie pop-EDM al băieţilor.

Băieții a început în forță anul 2018, lansând până în prezent două single-uri cu videoclip, "Sick Boy" și "You Owe Me"

Jason Derulo și-a început cariera în 2009, vânzând până în prezent peste 30 de milioane de single-uri. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt "Wiggle", "Talk Dirty", "In My Head" și "Whatcha Say", toate fiind certificate cu platină, pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare. Artistul nu este la prima vizită în România, el concertând la Neversea, în 2017.

The Asteroids Galaxy Tour înseamnă Mette Lindberg (voce), Lars Iversen (clape, bass), Simon Littauer (sampler, synths), Lasse Ziegler (chitară, clape) și Rasmus Valldorf (tobe). După ce veți asculta mai multe melodii, veți ajunge la concluzia că esența trupei e vocea lui Mette Lindberg, copilăroasă, amuzantă, carismatică.

Cu piese ca "The Golden Age" şi "Around the Bend", care au stârnit interesul publicului, The Asteroids Galaxy Tour este o trupă care se diferenţiază uşor de celelalte din genul alternativ pop. Trupa are la activ trei albume: "Fruit"(2009), "Out of Frequency" (2012) și "Bring Us Together" (2014).

Line-up-ul festivalului este completat de Tiësto, Danny Avila, Don Diablo, Fedde Le Grand, KSHMR, Oliver Heldens, Tujamo, Will Sparks, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-pot, Seth Troxler, Borgore, The Glitch Mob (DJ Set).

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2018

  • Abonament VIP (18+)  - 1110 lei + taxe = 1210.00 lei
  • Abonament Acces General - 549 lei + taxe = 603.9 lei

Costul unui abonament general va crește ulterior la valoarea de 650 lei + taxe.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jason DeruloThe Asteroids Galaxy TourThe ChainsmokersTiesto
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Shawn Mendes, "Lost in Japan" - AUDIO

Shawn Mendes tocmai a lansat o melodie R&B senzuală, numai bună pentru începutul de primăvară. Numele său este "Lost in...

Închide