Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Muse va fi gata până în vară

Matt Bellamy este optimist în privința finalizării viitorului album Muse. Solistul crede că până în vară discul va fi înregistrat, urmând ca materialul să fie lansat până la sfârșitul anului.

Publicat

pe

Muse
Muse

Invitat la The Woody Show, solistul trupei Muse a vorbit cu gazda emisiunii despre noul disc al formației. Înregistrările decurg, se pare, foarte bine, Matt fiind de părere că sunt șanse mari ca până în vară albumul să fie gata.

"Ne apropiem de jumătatea albumului. Piesa recent lansată (”Thought Contagion”) este cea de-a doua de pe album pe care am finalizat-o. Mai avem 4 sau 5 terminate. Vom avea noul album gata până în vară. Așa că sperăm că îl vom lansa în toamnă sau în iarnă.

Dar da, vom mai lansa câteva piese înainte, care se vor regăsi ulterior pe album", a dezvăluit Matt.

Piesa ”Thought Contagion”, lansată cu videoclip în luna februarie, va fi inclusă, așadar, pe următorul album Muse, la care se lucrează deja de mai bine de 4 luni. Trupa l-a cooptat pentru acest disc pe Rich Costey, producătorul cu care a lucrat și pentru albumele ”Absolution” și ”Black Holes And Revelations”.

Ultimul album Muse, ”Drones”, a fost lansat în iunie 2015. Discul a fost premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”. Pe acest material, formația a abordat tematica dezumanizării, vorbind despre controlul pe care ”dronele” îl exercită asupra oamenilor.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie 2016, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul festivalului Rock The City 2016, din line-up făcând parte și veteranii de la Iron Maiden.

Trending