Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Noul album Muse va fi gata până în vară

Matt Bellamy este optimist în privința finalizării viitorului album Muse. Solistul crede că până în vară discul va fi înregistrat, urmând ca materialul să fie lansat până la sfârșitul anului.
Muse

Muse

Urmărește-ne pe

Invitat la The Woody Show, solistul trupei Muse a vorbit cu gazda emisiunii despre noul disc al formației. Înregistrările decurg, se pare, foarte bine, Matt fiind de părere că sunt șanse mari ca până în vară albumul să fie gata.

"Ne apropiem de jumătatea albumului. Piesa recent lansată (”Thought Contagion”) este cea de-a doua de pe album pe care am finalizat-o. Mai avem 4 sau 5 terminate. Vom avea noul album gata până în vară. Așa că sperăm că îl vom lansa în toamnă sau în iarnă.

Dar da, vom mai lansa câteva piese înainte, care se vor regăsi ulterior pe album", a dezvăluit Matt.

Piesa ”Thought Contagion”, lansată cu videoclip în luna februarie, va fi inclusă, așadar, pe următorul album Muse, la care se lucrează deja de mai bine de 4 luni. Trupa l-a cooptat pentru acest disc pe Rich Costey, producătorul cu care a lucrat și pentru albumele ”Absolution” și ”Black Holes And Revelations”.

Ultimul album Muse, ”Drones”, a fost lansat în iunie 2015. Discul a fost premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”. Pe acest material, formația a abordat tematica dezumanizării, vorbind despre controlul pe care ”dronele” îl exercită asupra oamenilor.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie 2016, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul festivalului Rock The City 2016, din line-up făcând parte și veteranii de la Iron Maiden.

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Asaf Avidan, "Poet of the Wind" - AUDIO

Cu un album lansat în noiembrie anul trecut, Asaf Avidan își încântă fanii cu o nouă piesă, ce nu se...

Închide