Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mary J. Blige interpretează piesa "Mighty River" la Premiile Oscar 2018

Mary J. Blige a interpretat o piesă compusă pentru filmul "Mudbound" în cadrul decernării premiilor Oscar 2018. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Piesa "Mighty River", interpretată de artistă, a fost nominalizată la categoria "Best Original Song", însă marele premiu a fost câștigat de melodia "Remember me", din filmul de animație Coco.

Mary J. Blige nu a compus doar piesa "Mighty River", pentru coloana sonoră a filmului "Mudbound", ci aceasta și joacă în film. "Mudbound" prezintă povestea a doi bărbați care se întorc după Cel de-al Doilea Război Mondial la o fermă din Mississippi, unde trebuie să se adapteze rasismului și vieții de după război.

Printre artiștii care au mai urcat pe scena premiilor Oscar 2018, se numără și Sufjan Stevens, care a cântat piesa "Mystery of Love", Common și Andra Day, cu melodia "Stand up for Something" sau Miguel – "Remember Me".

"Remember me", piesa câștigătoare, a fost interpretată de Miguel împreună cu compozitoarea și cântăreața mexicană Natalia LaFourcade. Aceștia au cântat în engleză și în spaniolă, iar pe scenă au urcat dansatori în costume mexicane tradiționale.

Comentează

Trending