Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Mary J. Blige interpretează piesa "Mighty River" la Premiile Oscar 2018

Mary J. Blige a interpretat o piesă compusă pentru filmul "Mudbound" în cadrul decernării premiilor Oscar 2018. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Piesa "Mighty River", interpretată de artistă, a fost nominalizată la categoria "Best Original Song", însă marele premiu a fost câștigat de melodia "Remember me", din filmul de animație Coco.

Mary J. Blige nu a compus doar piesa "Mighty River", pentru coloana sonoră a filmului "Mudbound", ci aceasta și joacă în film. "Mudbound" prezintă povestea a doi bărbați care se întorc după Cel de-al Doilea Război Mondial la o fermă din Mississippi, unde trebuie să se adapteze rasismului și vieții de după război.

Printre artiștii care au mai urcat pe scena premiilor Oscar 2018, se numără și Sufjan Stevens, care a cântat piesa "Mystery of Love", Common și Andra Day, cu melodia "Stand up for Something" sau Miguel – "Remember Me".

"Remember me", piesa câștigătoare, a fost interpretată de Miguel împreună cu compozitoarea și cântăreața mexicană Natalia LaFourcade. Aceștia au cântat în engleză și în spaniolă, iar pe scenă au urcat dansatori în costume mexicane tradiționale.

Citește mai multe despre Mary J Blige
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a fost împreună cu Michael Jackson la premiile Oscar în 1991

Prezentă la Gala de decernare a premiilor Oscar de anul acesta, Madonna și-a amintit de momentul în care a fost...

Închide