Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Madonna a fost împreună cu Michael Jackson la premiile Oscar în 1991

Prezentă la Gala de decernare a premiilor Oscar de anul acesta, Madonna și-a amintit de momentul în care a fost la faimosul eveniment împreună cu Michael Jackson. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Madonna a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare împreună cu Michael Jackson, folosind descrierea "cea mai tare întâlnire din toate timpurile".

În 1991, artista a fost nominalizată la categoria "Best Original Song" pentru piesa "Sooner or Later", compusă de Stephen Sondheim pentru filmul "Dick Tracy". Aceasta a și câștigat râvnitul premiu.

Madonna a declarat, atunci, într-un interviu:

"Michael mi-a spus <Și, cu cine vei merge?> M-am uitat la el și i-am răspuns <Nu știu, vrei să mergi cu mine?> Apoi a zis <Da, ar fi tare.> Și apoi, da, m-a adus acasă. Vreți să știți ce s-a întâmplat după aceea? Ei bine, nu o să vă spun."

Ulterior, în cadrul emisiunii Carpool Karaoke cu James Corden, aceasta recunoscut că s-au sărutat la sfârșitul întâlnirii.

Se zvonește că Madonna se află printre numele anunțate la ediția din 2019 a festivalului Glastonbury. Artista lucrează în acest moment la mai multe proiecte – va regiza și va scrie la scenariul unui film adaptat după romanul lui Andrew Sean Greer – "The Impossible Lives of Greta Wells" și lucrează la cel de-al paisprezecelea album de studio.

Citește mai multe despre MadonnaMichael Jackson
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Neighbourhood a lansat piesa "Nervous" - AUDIO

The Neighbourhood a lansat o piesă nouă, intitulată "Nervous". Melodia va fi inclusă pe cel de-al treilea album de studio...

Închide