Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lily Allen prezintă două noi single-uri: "Three" şi "Higher" - AUDIO

Lily Allen readuce sound-ul pur al pop-ului a capella înapoi în trend, prin lansarea a două piese cu voce cristalină şi instrumental minim. E vorba despre "Three" şi "Higher", pe care le puteţi asculta mai jos şi care oferă un preview pentru viitorul disc al artistei.

Publicat

pe

Lily Allen 2018 lansare single Three Higher
Lily Allen 2018 lansare single Three Higher │ FOTO: Lily Allen www.facebook.com

Tânăra de 32 de ani din Londra a fost una dintre senzaţiile epocii Myspace, etalând un sound ska vest-londonez apreciat de public şi critici. De această dată a lăsat rebeliunea în urmă şi revine în muzică din postura mamei a 2 copii, mai matură şi mai cizelată. Viitorul său LP se numeşte "No Shame" şi va debuta în iunie. Acest album ar fi fost realizat cu minimă implicare a casei de discuri.

Lily Allen a avut libertate totală să experimenteze cu sound-ul dorit. Nimeni nu i-a spus ce va ajunge pe radio şi ce nu se potriveşte cu comercialul, după cum a declarat artista. "Higher" este o baladă downtempo, cu un negativ în surdină şi care aduce ceva influenţe de The XX în prin plan. Versurile piesei vorbesc despre minciună, despre seducţia eşuată şi despre modul în care protagonista a depăşit obstacolele din calea sa.

"Three" ne arată o latură complet nouă a britanicei, cea de mamă. Şi acest single este o baladă, dar una cântată la pian şi dedicată fiicei de 3 ani a lui Lily. Versurile sunt scrise din perpectiva celei mici, care doreşte ca mama sa să stea mai mult acasă şi să se joace cu ea. Asta în loc de turnee interminabile şi promisiuni deşarte. Cea mică îşi face prieteni şi tot repetă că nu e vina sa pentru că mama nu are timp de joacă.

Lily Allen este fiica actorului de comedie Heith Allen şi devenea cunoscută prin piesa "Smile" devenită virală pe MySpace. Urma primul său album, "Alright Still", care debuta în 2006. Apoi a sosit discul "It's Not Me, It's You" în 2009, care a ajuns pe locul întâi în topurile britanice. Cu LP-ul 3, "Sheezus" artista şi-a cimentat locul în pop culture. Tânăra a primit nominalizări la premii prestigioase, precum Grammy, Brit Awards şi MTV Video Music Awards.

Pe lângă cariera muzicală, Lily este şi actriţă şi prezentatoare TV. Are propriul talk show la postul BBC Three, "Lily Allen and Friends". Muzica i-a rămas totuşi prima pasiune şi vocea sa curată e gata să rivalizeze cu celelalte senzaţii britanice actuale: Adele, Birdy şi Ellie Goulding.

PUBLICITATE
Comentează

Trending