Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ligia Hojda a lansat piesa "Like the sun" - AUDIO

Ligia Hojda, fosta concurentă de la Vocea României, lansează "Like the sun", al doilea ei single oficial. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

"Like the sun" este o compoziție a tânărului vlogger Daniel Pîrvan și a fost una dintre primele piese înregistrate de Ligia Hojda în 2015, după participarea la Vocea României unde a ajuns până în semifinală în echipa lui Tudor Chirilă.

Doi ani mai târziu piesa fost scoasă de la sertar și produsă în studiourile DeMoga Music de către Alex Parker.

"<Like the Sun> este un cântec despre indiferența oamenilor care chiar dacă simt că ar trebui să facă ceva, rămân în zona lor de confort. Ar trebui să fug de probleme sau să rămân și să le combat? Oamenii sunt atât de iresponsabili față de lumea în care trăiesc și ajung atât de ușor să o distrugă. În contrast cu mesajul versurilor stă ritmul piesei, care e mai vesel și optimist și care mă duce cu gândul la o serie de întrebări și răspunsuri. Ce aș putea eu să fac că individ pentru mine, pentru oamenii cu care interacționez? Ce aș putea să las mai departe pentru generațiile viitoare? Cum aș putea eu prin micile acțiuni să fiu parte a unei lumi principiale, oneste? Cred că toate aceste lucruri implică în primul rând respectul față de noi înșine, față de mediu, față de ceilalți, față de comunitate; implică curaj, bunătate, integritate, onestitate, spirit civic, educație." a declarat Ligia Hojda.

Ligia Hojda și-a urmat pasiunea pentru muzică și visul din copilărie, iar în anul 2014 s-a înscris la preselecțiile emisiunii Vocea României. A intrat în concurs în echipa lui Tudor Chirilă și a ajuns până în semifinală. Această experiență i-a întărit dorința de a face muzică în mod profesionist și de a le transmite oamenilor emoția, frumosul și bucuria de a cânta. În 2017 artista a lansat prima ei piesă, "Fire Gun", care s-a bucurat de un videoclip plin de emoție în regia lui Anda Pușcaș.

Cântecul va putea fi ascultat în varianta acustică, live, pe 16 martie la concertul Ligiei de la Unteatru.

Citește mai multe despre Ligia Hojda
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama și byron sunt invitați speciali la MMB Live Showcase 2018

VAMA și byron vor fi invitați speciali în cadrul celei de-a treia conferințe dedicate industriei muzicale din România, Mastering The...

Închide