Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

James Bay a cântat piesa "Pink Lemonade" în premieră la SNL - LIVE VIDEO

James Bay a urcat pentru prima oară pe scena popularei emisiuni de divertisment Saturday Night Live. Cu acest prilej, artistul britanic a interpretat live, în premieră, noua sa piesă, "Pink Lemonade".
James Bay - Pink Lemonade (Live on SNL / 2018)

James Bay - Pink Lemonade (Live on SNL / 2018)

După ”Wild Love”, o piesă ce făcea tranziția de la un album de debut cu un sound indie/alternative la un sound electro mai procesat, James Bay prezintă publicului o piesă rock, intitulată "Pink Lemonade". Melodia a fost interpretată live, în premieră la SNL, aceasta fiind prima apariție a artistului american pe scena popularei emisiuni americane.

"Wow. A fost unul dintre visurile mele să cânt la Saturday Night Live ! Vă mulțumesc mult că m-ați urmărit, a fost o mare plăcere pentru mine să împart scena cu Sterling K. Brown, o mare inspirație pentru mine. Nu voi uita niciodată această noapte", a scris James Bay pe pagina sa de Facebook.

"Pink Lemonade" se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al lui James Bay, ”Electric Light”. Discul include și single-ul anterior, ”Wild Love”.

VIDEO: James Bay - "Pink Lemonade"

Albumul ”Electric Light” va fi lansat pe 18 mai, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul oficial al artistului, iTunes, Google Play și Apple Music.

“Cu siguranță albumul merge într-o nouă direcție. Am un nou look, un nou sound. Am vrut să deschid un nou capitol. Sunt momente pe album care fac legătura între ”The Chaos And The Calm” și noul album, dar cel mai ușor mod de a explica schimbarea e că am ascultat alte lucruri în ultima perioadă. Am început să ascult Frank Ocean, LCD Soundsystem, Chance The Rapper, foarte mult David Bowie, Lorde”, a detaliat James Bay într-un inteviu acordat NME.

Tracklist ”Electric Light” - James Bay:

 1. Intro
 2. Wasted On Each Other
 3. Pink Lemonade
 4. Wild Love
 5. Us
 6. In My Head
 7. Interlude
 8. Just For Tonight
 9. Wanderlust
 10. I Found You
 11. Sugar Drunk High
 12. Stand Up
 13. Fade Out
 14. Slide

James Bay a avut parte de un 2015 încununat de reușite: albumul de debut ”Chaos and the Calm” a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda, în februarie a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", iar în decembrie a fost nominalizat pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artistCea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

Citește mai multe despre James Bay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ligia Hojda a lansat piesa "Like the sun" - AUDIO

Ligia Hojda, fosta concurentă de la Vocea României, lansează "Like the sun", al doilea ei single oficial. Vă invităm să...

Închide