Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

James Bay a cântat piesa "Pink Lemonade" în premieră la SNL - LIVE VIDEO

James Bay a urcat pentru prima oară pe scena popularei emisiuni de divertisment Saturday Night Live. Cu acest prilej, artistul britanic a interpretat live, în premieră, noua sa piesă, "Pink Lemonade".

Publicat

pe

James Bay - Pink Lemonade (Live on SNL / 2018)
James Bay - Pink Lemonade (Live on SNL / 2018)

După ”Wild Love”, o piesă ce făcea tranziția de la un album de debut cu un sound indie/alternative la un sound electro mai procesat, James Bay prezintă publicului o piesă rock, intitulată "Pink Lemonade". Melodia a fost interpretată live, în premieră la SNL, aceasta fiind prima apariție a artistului american pe scena popularei emisiuni americane.

"Wow. A fost unul dintre visurile mele să cânt la Saturday Night Live ! Vă mulțumesc mult că m-ați urmărit, a fost o mare plăcere pentru mine să împart scena cu Sterling K. Brown, o mare inspirație pentru mine. Nu voi uita niciodată această noapte", a scris James Bay pe pagina sa de Facebook.

"Pink Lemonade" se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al lui James Bay, ”Electric Light”. Discul include și single-ul anterior, ”Wild Love”.

VIDEO: James Bay - "Pink Lemonade"

Albumul ”Electric Light” va fi lansat pe 18 mai, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul oficial al artistului, iTunes, Google Play și Apple Music.

“Cu siguranță albumul merge într-o nouă direcție. Am un nou look, un nou sound. Am vrut să deschid un nou capitol. Sunt momente pe album care fac legătura între ”The Chaos And The Calm” și noul album, dar cel mai ușor mod de a explica schimbarea e că am ascultat alte lucruri în ultima perioadă. Am început să ascult Frank Ocean, LCD Soundsystem, Chance The Rapper, foarte mult David Bowie, Lorde”, a detaliat James Bay într-un inteviu acordat NME.

Tracklist ”Electric Light” - James Bay:

  1. Intro
  2. Wasted On Each Other
  3. Pink Lemonade
  4. Wild Love
  5. Us
  6. In My Head
  7. Interlude
  8. Just For Tonight
  9. Wanderlust
  10. I Found You
  11. Sugar Drunk High
  12. Stand Up
  13. Fade Out
  14. Slide

James Bay a avut parte de un 2015 încununat de reușite: albumul de debut ”Chaos and the Calm” a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda, în februarie a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", iar în decembrie a fost nominalizat pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artistCea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

Trending