Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ascultă noul single al lui Jack White, "Over and Over and Over" - AUDIO

Jack White a revenit la riff-urile cu efect de roller coaster. Noul single "Over and Over and Over" continuă pe o direcție muzicală ce a mai fost testată în piese ca ”Lazaretto” și ”High Ball Stepper”.
Jack White

Jack White

"Over and Over and Over" se regăsește pe albumul ”Boarding House Reach.”, cel de-al 3-lea material solo al lui Jack White. Acest LP a avut parte de o abordare diferită, din punct de vedere compozițional, ce se simte și în structura și tematica noului single.

”Voi încerca să scriu piese acolo unde nu voi putea fi auzit de vecini”,  se confesa anul trecut Jack White într-un interviu acordat publicației The New Yorker. ”Și aș vrea să scriu așa cum ar scrie Michael Jackson - în loc să compun fragmente instrumentale și linii melodice, mă voi gândi la piese. Voi face totul în capul meu, în liniște, folosind o singură încăpere.”

De pe noul LP au fost dezvăluite și piesele "Connected By Love" și "Respect Commander", ale căror sound explorează laturi diferite al lui Jack White. ”Connected By Love” mizează pe mesaj, stilistic având o abordare diferită de ceea a fost lansat până acum, în vreme ce ”Respect Commander” îi oferă lui White libertatea de a testa noi limite din punct de vedere instrumental.

AUDIO: Jack White - "Over and Over and Over"

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

Citește mai multe despre Jack White
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding a lansat un cover al piesei "Vincent", interpretate de Don McLean - AUDIO

Ellie Goulding a înregistrat un cover după piesa "Vincent". În versiune originală, melodia este interpretată de artistul de muzică folk...

Închide