Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

"I Need Your Love" (Dă-mi iubirea ta) de la Holograf este nominalizată la International Songwriting Competition

Trupa Holograf adaugă în palmaresul muzical un succes care se aude peste ocean. Formația este nominalizată la doua categorii în cadrul International Songwriting Competition din SUA cu versiunea în limba engleză a piesei „Dă-mi iubirea ta”.

Publicat

pe

Concert Holograf - Vedere de la Costinești la Sala Palatului pe 20 martie 2017

După numeroase premii la competiții muzicale din țară sau internaționale și discuri de aur pentru vânzările albumelor lansate de-a lungul a peste 30 de ani de carieră, trupa Holograf își adaugă noi distincții în pamares: două nominalizări la International Songwriting Competition din SUA.

Piesa pentru care formația a fost nominalizată este compusă de Romeo Dediu, iar noua versiune în limba engleză îl aduce ca solist și pe Ethan Fay, un cunoscut muzician din Los Angeles. “I Need Your Love” a intrat în competiție cu alte 16000 de piese și a reușit să se califice în finala a două categorii: Adult Contemporary, împreună cu alte 13 piese, și Pop/Top 40, alături de alte 14 melodii.

“Suntem bucuroși de reușita colegului nostru și îi ținem pumnii pentru întrecerea finală. Dar cel mai important este că un cântec deja lansat a căpătat o haină nouă, internațională, pe care sperăm să o îndrăgiți și dumneavoastră”, declară trupa.

International Songwriting Competition este considerat cel mai prestigios concurs mondial de creație muzicală, datorită gamei largi de categorii acceptate, a numărului mare de concurenți și a prestigiului producătorilor și artiștilor din juriu. Nume ca Tom Waits, Ziggy Marley, Lorde, Billy Cobham, Keane, Trilok Gurtu si John Mayall sunt doar o parte dintre artiștii care cântăresc valoarea pieselor concurente.

Holograf - "I Need Your Love" (Dă-mi iubirea ta)

În versiune originală, piesa ”Dă-mi iubirea ta” a fost lansată cu videoclip în urmă cu un an. Lansarea sa a fost sincronizată cu data concertului  "Vedere de la Costineşti", spectacol ce a avut loc pe 20 martie 2017 la Sala Palatului din Bucureşti.

Una dintre cele mai apreciate trupe din România, Holograf și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern, printre cele mai cunoscute melodii ale formației fiind: “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ți-am dat un inel”, “Undeva departe” și “Să nu-mi iei niciodată dragostea”.

După mai bine de 30 de ani de activitate a formației, Holograf  își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bas).

PUBLICITATE
Comentează

Trending