Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hollywood Undead susține în iunie primul concert în România

Trupa americană de rock alternativ Hollywood Undead va susține pe 27 iunie primul concert în România. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Hollywood Undead
Hollywood Undead │ FOTO: BMG

Hollywood Undead este o trupă americană de rock alternativ / rapcore din Los Angeles, California, înființată în 2005, cu 5 albume la activ și clipuri cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Pentru albumul de debut, "Swan Songs", artiștilor le-a luat doar un an să îl conceapă, dar încă 2 ani să găsească o casă de discuri care să îl lanseze fără ca acesta să fie cenzurat, lucru neacceptat de către membrii formației. Cel de-al doilea album, "American Tragedy", a dus la plecarea solistului Deuce și introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrând fără nicio problemă în top 5 Billboard 200.

În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold și Stone Sour, "Nightmare After Christmas Tour". În ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album, "Notes from the Underground", iar în martie 2015 au revenit în forță cu "Day of the Dead".

Cel mai recent album, "Five", a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lăsând iar un gol cu plecarea lui "Da Kurllz". Membrii grupului sunt cunoscuți pentru măștile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau în videoclipuri. Fiecare mască are propria poveste și este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Prețuri bilete Hollywood Undead la Arenele Romane:

EARLYBIRD (până pe 23 aprilie):

  • 79 lei - Acces General
  • 119 lei - Golden Circle

PRESALE (până pe 27 iunie):

  • 89 lei - Acces General
  • 139 lei - Golden Circle

LA INTRARE:

  • 100 lei - Acces General
  • 159 lei - Golden Circle

*Biletele se pun in vanzare pe 23 martie.

*Categoria Golden Circle se află în fața scenei. În această categorie se vor pune în vânzare doar 500 de bilete

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 27 iunie 2018

Hollywood Undead

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Trending