Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Halsey lansează o nouă versiune a piesei "Alone", colaborare cu Big Sean - AUDIO

Halsey a lansat în această săptămână o nouă versiune a piesei "Alone", unul dintre hiturile de pe albumul artistei de anul trecut. De această dată muziciana din New Jersey a colaborat cu Big Sean şi Stefflon Don la acest remix.
Coperta Single Halsey Big Sean Don Stefflon Alone

Coperta Single Halsey Big Sean Don Stefflon Alone (foto: Halsey)

Cunoscută pentru sound-ul său dark-pop, artista aduce o infuzie de rap în această piesă reinventată. Melodia este descrisă de Halsey drept "Jay-Z cu vibe-uri de Great Gatsby". Versurile sunt povestea unei fete infiltrate în high life-ul marilor oraşe. În ciuda faimei, diva nu reuşeşte să lege o conexiune profundă cu altă persoană.

Big Sean intră în rolul seducătorului care vrea să ajungă la inima starletei. Rapperul vede dincolo de exteriorul superficial, milioanele de dolari şi aerul de socialite. Artistul hip-hop britanic Stefflon Don contribuie cu influenţe dancehall şi un accent jamaican.

Varianta originală a lui "Alone" a depăşit deja 20 de milioane de stream-uri, dar este readusă în actualitate de acest remix. Halsey a promis la începutul acestei luni că lansările asociate albumului "Hopeless Fountain Kingdom " din 2017 nu s-au încheiat. Mai urmează clipuri, turnee şi concerte, inclusiv un material video pentru acest single.

Tânăra de doar 23 de ani şi-a explicat absenţă din faţa reflectoarelor printr-o... "hibernare".

Pe numele său complet Ashley Nicolette Frangipane, Halsey a luat acest nume de scenă ca o referinţă la staţia Halsey Street a metroului din New York. Este şi o anagramă a prenumelui său. Cariera sa a început să crească după un turneu cu cei de la The Kooks şi Imagine Dragons în 2014 şi 2015.

Citește mai multe despre Big SeanHalsey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie The Chainsmokers, "Everybody Hates Me" - AUDIO

"Intru în club ca şi cum toată lumea mă urăşte" este versul catchy care îţi va rămâne în minte din...

Închide