Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Halsey lansează o nouă versiune a piesei "Alone", colaborare cu Big Sean - AUDIO

Halsey a lansat în această săptămână o nouă versiune a piesei "Alone", unul dintre hiturile de pe albumul artistei de anul trecut. De această dată muziciana din New Jersey a colaborat cu Big Sean şi Stefflon Don la acest remix.

Publicat

pe

Coperta Single Halsey Big Sean Don Stefflon Alone
Coperta Single Halsey Big Sean Don Stefflon Alone │ FOTO: Halsey

Cunoscută pentru sound-ul său dark-pop, artista aduce o infuzie de rap în această piesă reinventată. Melodia este descrisă de Halsey drept "Jay-Z cu vibe-uri de Great Gatsby". Versurile sunt povestea unei fete infiltrate în high life-ul marilor oraşe. În ciuda faimei, diva nu reuşeşte să lege o conexiune profundă cu altă persoană.

Big Sean intră în rolul seducătorului care vrea să ajungă la inima starletei. Rapperul vede dincolo de exteriorul superficial, milioanele de dolari şi aerul de socialite. Artistul hip-hop britanic Stefflon Don contribuie cu influenţe dancehall şi un accent jamaican.

Varianta originală a lui "Alone" a depăşit deja 20 de milioane de stream-uri, dar este readusă în actualitate de acest remix. Halsey a promis la începutul acestei luni că lansările asociate albumului "Hopeless Fountain Kingdom " din 2017 nu s-au încheiat. Mai urmează clipuri, turnee şi concerte, inclusiv un material video pentru acest single.

Tânăra de doar 23 de ani şi-a explicat absenţă din faţa reflectoarelor printr-o... "hibernare".

Pe numele său complet Ashley Nicolette Frangipane, Halsey a luat acest nume de scenă ca o referinţă la staţia Halsey Street a metroului din New York. Este şi o anagramă a prenumelui său. Cariera sa a început să crească după un turneu cu cei de la The Kooks şi Imagine Dragons în 2014 şi 2015.

PUBLICITATE
Comentează

Trending