Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Gorillaz anunţă un nou album, cântă piesa nouă "Hollywood" cu Snoop Dogg - AUDIO

De abia ne obişnuisem cu cantitatea impresionantă de remixuri rezultată din ultimul album Gorillaz, "Humanz" şi deja grupul lucrează la un nou LP. De această dată Damon Albarn şi Jamie Hewlett colaborează cu Snoop Dogg şi au cântat deja împreună un single nou numit "Hollywood".
Gorillaz

Gorillaz

Albarn a confirmat zvonul pe scenă, în vreme ce concerta în Santiago, Chile. "Hollywood" a fost cântată live pe 20 martie, iar Gorillaz a promis că noul album va sosi foarte curând. Din păcate Snoop Dogg nu a fost prezent pe scena sud americană, vocea sa apărând ca o înregistrare pe piesă.

În cadrul unui interviu cu publicaţia TASCHEN Hewlett, animatorul grupului a declarat următoarele:

Lucrăm la următorul album Gorillaz, pe care îl vom lansa anul viitor (declaraţie făcută în 2017). Aşa că intrăm direct în noul album fără pauză. De obicei avem o pauză de 5 ani între fiecare LP, dar ne-am spus "Ştii ce? Hai să continuăm".

Asta pentru că există idei pentru câteva albume, aşa că le vom aborda direct. Acest lucru ne va ocupa următorul an şi probabil şi anul de după.

"Hollywood" pare o piesă destul de chillout, fără prea multe influenţe electronice, iar Snoop Dogg îşi face apariţia pe la mijlocul melodiei. Un bas ritmat face publicul să se mişte, iar Snoop are un flow suav şi metafore despre subiectul său preferat: animalele junglei.

Albarn a confirmat recent că melodia chiar a fost înregistrată la Hollywood. Această abordare geografică a fost întâlnită şi anul trecut, când Gorillaz înregistra melodia "Idaho" în statul american cu acel nume. Şi acel single era separat de "Humanz", deci clar ni se pregăteşte ceva nou.

Ultimul LP a adus formaţiei un premiu Brit Awards pentru "Cel mai bun grup britanic". Solistul Albarn a profitat de decernare pentru a ataca Brexit-ul.

Citește mai multe despre Damon AlbarnGorillazJamie Hewlett
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă piesa Garbage "Lick the Pavement", B-Side de pe noul album aniversar - AUDIO

Garbage a făcut istorie cu albumul din 1998, "Version 2.0", care primeşte o relansare în acest an, într-o variantă deluxe....

Închide