Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Eminem lansează o variantă nouă a piesei "Nowhere Fast", cu mesaj anti arme - AUDIO

Eminem şi Kehlani au lansat recent o versiune extinsă a piesei realizate în colaborare, "Nowhere Fast". Varianta originală apăruse pe ultimul album al lui Em, "Revival", iar noua versiune este una cu mesaj axat pe problema armelor din SUA.
Single Eminem Kehlani Nowhere Fast Extended

Single Eminem Kehlani Nowhere Fast Extended │ FOTO: Eminem

Artiştii au cântat varianta nouă a lui "Nowhere Fast" în cadrul iHeartRadio Music Awards 2018. Eminem a adăugat versuri noi, care fac aluzie la un control mai strict asupra armelor vândute în Statele Unite. Acest mesaj vine ca urmare a atacurilor de la şcoli şi licee, care au avut loc în ultima vreme. Marshall Mathers aruncă vina pe NRA, organizatia care face lobby pro arme în State de ani buni.

Eminem este de câţiva ani un critic dur al administraţiei lui Donald Trump şi a început să ia poziţie şi legat de subiecte sociale şi politice. "Nowhere Fast" începe dramatic, cu Eminem numind liceele unde au avut loc ultimele atacuri cu victime. În fundal se aude un instrumental de viori care accelerează pe măsură ce Slim Shady îşi "scuipă" versurile. Kehlani scade tempo-ul puţin şi aduce puţin pop în această creaţie rap.

Shady nu este străin de colaborările cu figuri feminine, având un featuring cu Beyonce pe ultimul LP, iar în trecut a lansat hituri cu Rihanna şi Pink. Piesa originală ataca subiecte precum conflictul SUA cu Coreea de Nord, atacuri teroriste şi în general etala viziunea pesimistă a lui Em asupra lumii. Vom mai auzi acest single cântat live de multe ori în următoarele luni. Asta pentru că rapperul are deja acte rezervate în cadrul festivalurilor Coachella, Bonnaroo, Governors Ball, Firefly şi Boston Calling.

Kehlani Ashley Parris este o compozitoare şi cântăreaţă americană în vârstă de 22 de ani. A făcut parte din grupul de adolescenţi Poplyfe, iar în 2014 lansa primul mixtape comercial, "Cloud 19".

Citește mai multe despre EminemKehlani
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Halsey lansează o nouă versiune a piesei "Alone", colaborare cu Big Sean - AUDIO

Halsey a lansat în această săptămână o nouă versiune a piesei "Alone", unul dintre hiturile de pe albumul artistei de...

Închide