Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Eminem lansează o variantă nouă a piesei "Nowhere Fast", cu mesaj anti arme - AUDIO

Eminem şi Kehlani au lansat recent o versiune extinsă a piesei realizate în colaborare, "Nowhere Fast". Varianta originală apăruse pe ultimul album al lui Em, "Revival", iar noua versiune este una cu mesaj axat pe problema armelor din SUA.
Single Eminem Kehlani Nowhere Fast Extended

Single Eminem Kehlani Nowhere Fast Extended (foto: Eminem)

Artiştii au cântat varianta nouă a lui "Nowhere Fast" în cadrul iHeartRadio Music Awards 2018. Eminem a adăugat versuri noi, care fac aluzie la un control mai strict asupra armelor vândute în Statele Unite. Acest mesaj vine ca urmare a atacurilor de la şcoli şi licee, care au avut loc în ultima vreme. Marshall Mathers aruncă vina pe NRA, organizatia care face lobby pro arme în State de ani buni.

Eminem este de câţiva ani un critic dur al administraţiei lui Donald Trump şi a început să ia poziţie şi legat de subiecte sociale şi politice. "Nowhere Fast" începe dramatic, cu Eminem numind liceele unde au avut loc ultimele atacuri cu victime. În fundal se aude un instrumental de viori care accelerează pe măsură ce Slim Shady îşi "scuipă" versurile. Kehlani scade tempo-ul puţin şi aduce puţin pop în această creaţie rap.

Shady nu este străin de colaborările cu figuri feminine, având un featuring cu Beyonce pe ultimul LP, iar în trecut a lansat hituri cu Rihanna şi Pink. Piesa originală ataca subiecte precum conflictul SUA cu Coreea de Nord, atacuri teroriste şi în general etala viziunea pesimistă a lui Em asupra lumii. Vom mai auzi acest single cântat live de multe ori în următoarele luni. Asta pentru că rapperul are deja acte rezervate în cadrul festivalurilor Coachella, Bonnaroo, Governors Ball, Firefly şi Boston Calling.

Kehlani Ashley Parris este o compozitoare şi cântăreaţă americană în vârstă de 22 de ani. A făcut parte din grupul de adolescenţi Poplyfe, iar în 2014 lansa primul mixtape comercial, "Cloud 19".

Citește mai multe despre EminemKehlani
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Halsey lansează o nouă versiune a piesei "Alone", colaborare cu Big Sean - AUDIO

Halsey a lansat în această săptămână o nouă versiune a piesei "Alone", unul dintre hiturile de pe albumul artistei de...

Închide