Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Drake remixează piesa "Lemon" de la N.E.R.D şi Rihanna - AUDIO

La 4 luni după lansarea piesei "Lemon", realizată de Rihanna şi N.E.R.D., Drake o remixează şi îi dă un suflu nou. Originalul fusese unul dintre primele single-uri extrase de pe albumul N.E.R.D. din 2017, "No One Ever Really Dies".
Drake

Drake (2016) (foto: Caitlin Cronenberg)

Pharrell a inaugurat piesa din postura de DJ invitat la OVO Sound Radio pe 17 martie. A difuzat doar un preview al remixului realizat de Drake, rapperul canadian incluzând şi versuri proprii în această versiune a piesei. "Lemon" cea remixată este acum disponibilă via Apple Music, iTunes şi Spotify.

Drake cântă în metafore ce vorbesc despre modestia stilului său de viaţă şi afirmă în versuri că nu are limite, nu este religios, dar are opinii puternice. Ca un contrast Rihanna cântă despre automobilul Ferrari LaFerrari şi îşi laudă evoluţia carierei spre culmi. Drake şi-a reglat flow-ul pe acelaşi tempo cu Pharrell şi Rihanna şi face o aluzie la o domnişoară misterioasă, căreia i-a făcut cadou un Bentley.

Rapperul a devenit viral luna trecută, lansând piesa "God's Plan", cu un videoclip în care îşi prezintă actele caritabile. Clipul a avut un buget de 1 milion de dolari, cheltuit integral pe caritate. În ianuarie Drake lansa EP-ul "Scary Hours" şi colabora cu cei de la Migos pe piese de pe albumul "Culture II". Muzicianul patronează casa de discuri OVO Sound, care operează sub tutela Warner Bros Records.

Printre numele din rap aflate în portofoliul casei de discuri se numără Drake, PARTYNEXTDOOR, Roy Woods, Yusuf Sota şi OB O'Brien. Pharell îşi reunea grupul N.E.R.D. în 2017 pentru a lansa albumul "No One Ever Really Dies". Single-ul principal a fost chiar "Lemon" produs de Kuk Harrell şi Pharrell, iar sample-ul Rihannei ar fi fost înregistrat pentru piesă încă din 2015.

În 2017 am auzit-o pe Rihanna pe hiturile "Loyalty" (Kendrick Lamar) şi "Wild Thoughts" (DJ Khaled).

Citește mai multe despre DrakeN.E.R.DPharrell WilliamsRihanna
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem lansează o variantă nouă a piesei "Nowhere Fast", cu mesaj anti arme - AUDIO

Eminem şi Kehlani au lansat recent o versiune extinsă a piesei realizate în colaborare, "Nowhere Fast". Varianta originală apăruse pe...

Închide