Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Guetta şi Sia colaborează din nou, pe single-ul "Flames" - Teaser

David Guetta şi Sia se reunesc pentru o colaborare care are toate şansele să domine topurile. Melodia se numeşte "Flames" şi a primit un teaser din partea lui David Guetta, care a postat un fragment pe reţelele de socializare.

Publicat

pe

Coperta single David Guetta Sia Flames
Coperta single David Guetta Sia Flames │ FOTO: David Guetta

Deşi putem asculta doar 15 secunde din "Flames" asistăm fix la punctul culminant de dinainte de refren, acel crescendo în care vocea artistei australiene urcă odată cu basul. Instrumentalul are un vibe de anii '80, iar sacadarea acelor sample-uri duce cu gândul la perioada de glorie a trio-ului britanic NERO. Cu puţină atenţie resimţim ceva influenţe de Daft Punk chiar.

David Guetta este unul dintre cei mai populari DJ din lume, dar cel mai mare hit al său este colaborarea cu Sia, "Titanium". Melodia a fost difuzată pe repeat la toate radiourile de pe glob şi a apărut în filme precum "Pitch Perfect". A ajuns la 773 de milioane de vizualizări pe YouTube. Aceasta a fost una dintre primele piese în care EDM-ul a reuşit să spargă bariera pop-ului şi să intre în mainstream.

Teaserul ne indică faptul că melodia va sosi pe 22 martie, adică mâine. Având în vedere fundalul tropical al copertei de single, ne aşteptăm la un vibe optimist, plin de energie. Sia şi David Guetta au mai colaborat la încă 4 piese până acum, iar numărul ar fi mai mare dacă includem şi remixurile. La începutul acestui an Guetta şi Afrojak remixau piesa "Helium" a cântăreţei australiene.

Producătorul francez a fost activ în ultima vreme, lansând cu câteva zile în urmă piesa "Mad Love", colaborare cu Sean Paul şi Becky G. Asta la doar o lună după ce Guetta şi Martin Garrix s-au reunit pe piesa "Like I Do". Sia ne-a fermecat la finalul lui 2017, cu un album de piese de Crăciun, "Everyday is Christmas".

Artista a concertat în România pe 17 august 2016, cu o coregrafie magică pentru cele mai celebre piese ale sale.

Comentează

Muzică nouă

Sia şi Kylie Minogue colaborează pe piesa "Dance Alone" - AUDIO

Sia revine în 2024 cu un album nou şi îl promovează cu single-ul proaspăt lansat "Dance Alone". Acest track este o colaborare cu Kylie Minogue, care se prezintă cu un sound minimalist. Ce alte colaborări ne-a pregătit Sia pentru album aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone
Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone │ FOTO: Sia

"Dance Alone" este primul single de pe noul album semnat Sia, "Reasonable Woman". El duce discografia artistei la 10 titluri şi acest LP va sosi pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Cele două artiste din Australia cântă un pop dansabil, numai bun de cluburi, care sună simultan a anii '80 şi a începutul anilor 2000 şi Spice Girls.

Sia a mai colaborat cu Kylie Minogue pe albumul acesteia din 2024, "Kiss Me Once". Ea este menţionată drept compozitor al piesei "Sexercize". În ce priveşte noul album al creatoarei lui "Chandelier", el va include colaborări cu Chaka Khan, Labrinth, Paris Hilton şi mulţi alţii. Mai sunt şi alte nume de care aţi auzit, precum Greg Kurstin, Benny Blanco şi Rosalia, toţi apărând pe acelaşi disc nou.

Sia îi numeşte mai degrabă "prieteni" pe aceştia decât nişte simpli colaboratori. Avem şi tracklist-ul lui "Reasonable Woman", pe care îl puteţi vedea mai jos:

  1. Little Wing
  2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
  3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
  4. I Had A Heart
  5. Gimme Love
  6. Nowhere To Be
  7. Towards The Sun
  8. Incredible (feat. Labrinth)
  9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
  10. I Forgive You
  11. Wanna Be Known
  12. One Night
  13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
  14. Go On
  15. Rock And Balloon

Sia a mai lansat o piesă de pe viitorul album în 2023, în septembrie, "Gimme Love". Kylie Minogue trece printr-o perioadă bună, după ce tocmai a câştigat al doilea său premiu Grammy din carieră, pentru hitul din 2023 "Padam Padam". Acesta a primit distincţia pentru "Best Pop Dance Recording" şi apare pe albumul său "Tension".

Au trecut între timp 7 ani de la ultimul album complet nou de la Sia, "This is Acting".

Citește în continuare

Trending