Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single al lui Charlie Puth, "Done For Me" feat. Kehlani - AUDIO

Charlie Puth continuă promovarea noului său album, ”VoiceNotes”, cu o piesă înregistrată în colaborare cu Kehlani. Noul său single se numește "Done For Me".

Publicat

pe

Charlie Puth
Charlie Puth

Deși Charlie Puth a început anul 2018 anunțând că va amâna lansarea albumului ”VoiceNotes”, artistul s-a mobilizat rapid. Discul a fost finalizat rapid, chiar dacă Puth a lucrat la producția albumului de unul singur.

VoiceNotes” va fi lansat pe 11 mai, urmând să includă single-urile ”How Long”, ”Attention” și ”If You Leave Me Now” (feat. Boyz II Men).

Puth spune că iubește R&B-ul și încearcă să aducă un omagiu marilor nume ale industriei - Babyface, Jimmy Jam, Terry Lewis și Teddy Riley, ”acești talentați producători care au modelat direcția muzicii dance și a baladelor”.

În ce privește compunerea pieselor pentru albumul ”VoiceNotes”, artistul mărturisește că a fost inspirat de împrejurimi:

”Mi-am petrecut foarte mult timp călătorind și stând singur în camere de hotel. S-a întâmplat să fiu în sudul Franței, bucurându-mă de briza caldă ce pătrundea prin perdelele albe, să o văd  pe cea de care tocmai m-am despărțit, să privesc oceanul și să se audă pe fundal piesa lui Janet Jackson, ”Come Back to Me”. Îmi doresc să fiu cel care reușește să facă versiunea modernă a acelei piese”, a detaliat Charlie Puth într-un interviu pentru Billboard.

Noul single "Done For Me" este înregistrat în colaborare cu Kehlani. Tânăra artistă s-a făcut remarcată anul trecut, când a lansat piesa ”Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”.

AUDIO: Charlie Puth - "Done For Me" feat. Kehlani

Charlie Puth a ajuns în atenția publicului în 2015, cu single-ul de debut "See You Again", soundtrack al filmului ”Fast & Furious 7”, înregistrat în amintirea actorului Paul Walker. Piesa a staționat pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 vreme de 12 săptămâni consecutive.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

Comentează

Trending