Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
The Red Guard Choir
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Ascultă noul single al lui Charlie Puth, "Done For Me" feat. Kehlani - AUDIO

Charlie Puth continuă promovarea noului său album, ”VoiceNotes”, cu o piesă înregistrată în colaborare cu Kehlani. Noul său single se numește "Done For Me".
Charlie Puth

Charlie Puth

Deși Charlie Puth a început anul 2018 anunțând că va amâna lansarea albumului ”VoiceNotes”, artistul s-a mobilizat rapid. Discul a fost finalizat rapid, chiar dacă Puth a lucrat la producția albumului de unul singur.

VoiceNotes” va fi lansat pe 11 mai, urmând să includă single-urile ”How Long”, ”Attention” și ”If You Leave Me Now” (feat. Boyz II Men).

Puth spune că iubește R&B-ul și încearcă să aducă un omagiu marilor nume ale industriei - Babyface, Jimmy Jam, Terry Lewis și Teddy Riley, ”acești talentați producători care au modelat direcția muzicii dance și a baladelor”.

În ce privește compunerea pieselor pentru albumul ”VoiceNotes”, artistul mărturisește că a fost inspirat de împrejurimi:

”Mi-am petrecut foarte mult timp călătorind și stând singur în camere de hotel. S-a întâmplat să fiu în sudul Franței, bucurându-mă de briza caldă ce pătrundea prin perdelele albe, să o văd  pe cea de care tocmai m-am despărțit, să privesc oceanul și să se audă pe fundal piesa lui Janet Jackson, ”Come Back to Me”. Îmi doresc să fiu cel care reușește să facă versiunea modernă a acelei piese”, a detaliat Charlie Puth într-un interviu pentru Billboard.

Noul single "Done For Me" este înregistrat în colaborare cu Kehlani. Tânăra artistă s-a făcut remarcată anul trecut, când a lansat piesa ”Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”.

AUDIO: Charlie Puth - "Done For Me" feat. Kehlani

Charlie Puth a ajuns în atenția publicului în 2015, cu single-ul de debut "See You Again", soundtrack al filmului ”Fast & Furious 7”, înregistrat în amintirea actorului Paul Walker. Piesa a staționat pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 vreme de 12 săptămâni consecutive.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

Citește mai multe despre Charlie PuthKehlani
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zayn urmează să lanseze cel de-al doilea album solo

Zayn Malik a confirmat că a terminat cel de-al doilea album solo. În ultima vreme, artistul a publicat mai multe...

Închide