Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single al lui Charlie Puth, "Done For Me" feat. Kehlani - AUDIO

Charlie Puth continuă promovarea noului său album, ”VoiceNotes”, cu o piesă înregistrată în colaborare cu Kehlani. Noul său single se numește "Done For Me".

Publicat

pe

Charlie Puth
Charlie Puth

Deși Charlie Puth a început anul 2018 anunțând că va amâna lansarea albumului ”VoiceNotes”, artistul s-a mobilizat rapid. Discul a fost finalizat rapid, chiar dacă Puth a lucrat la producția albumului de unul singur.

VoiceNotes” va fi lansat pe 11 mai, urmând să includă single-urile ”How Long”, ”Attention” și ”If You Leave Me Now” (feat. Boyz II Men).

Puth spune că iubește R&B-ul și încearcă să aducă un omagiu marilor nume ale industriei - Babyface, Jimmy Jam, Terry Lewis și Teddy Riley, ”acești talentați producători care au modelat direcția muzicii dance și a baladelor”.

În ce privește compunerea pieselor pentru albumul ”VoiceNotes”, artistul mărturisește că a fost inspirat de împrejurimi:

”Mi-am petrecut foarte mult timp călătorind și stând singur în camere de hotel. S-a întâmplat să fiu în sudul Franței, bucurându-mă de briza caldă ce pătrundea prin perdelele albe, să o văd  pe cea de care tocmai m-am despărțit, să privesc oceanul și să se audă pe fundal piesa lui Janet Jackson, ”Come Back to Me”. Îmi doresc să fiu cel care reușește să facă versiunea modernă a acelei piese”, a detaliat Charlie Puth într-un interviu pentru Billboard.

Noul single "Done For Me" este înregistrat în colaborare cu Kehlani. Tânăra artistă s-a făcut remarcată anul trecut, când a lansat piesa ”Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”.

AUDIO: Charlie Puth - "Done For Me" feat. Kehlani

Charlie Puth a ajuns în atenția publicului în 2015, cu single-ul de debut "See You Again", soundtrack al filmului ”Fast & Furious 7”, înregistrat în amintirea actorului Paul Walker. Piesa a staționat pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 vreme de 12 săptămâni consecutive.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Justin Bieber şi Kehlani cântă împreună din nou pe piesa "Up at Night" - AUDIO

Justin Bieber nu a lansat încă vreo piesă solo în 2022, dar apare pe piesele altor artişti, precum Kehlani, cu care a mai lucrat în trecut. Noul lor track se numeşte "Up at Night" şi a sosit la final de lună martie. Este o piesă suavă R&B, care se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Justin Bieber Kehlani Up at Night
Coperta single Justin Bieber Kehlani Up at Night │ FOTO: Kehlani

La bază "Up at Night" este melodia lui Kehlani, iar Justin Bieber este invitat special pe ea. Acest track va apărea pe viitorul album al artistei, "Blue Water Road". Mesajul este despre o relaţie în care unul dintre parteneri are o "obsesie sănătoasă" pentru celălalt, conform lui Kehlani. E vorba despre clasica expresie "te iubesc aşa mult ca asta mă ţine treaz noaptea", lucru regăsit în versuri.

"Blue Water Road" va sosi pe 29 aprilie, iar până acum artista a lansat două piese de pe LP, "Altar", care a venit în toamna lui 2021 şi "Little Story", care a sosit în februarie 2022. Ultimul LP lansat de muziciană a fost "It Was Good Until It Wasn't" din 2020, care includea 15 melodii, printre care colaborări cu Jhene Aiko, Masego, Lucky Daye şi James Blake. Discul a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200.

Kehlani a mai colaborat cu Bieber, de data asta pe piesa lui Justin "Get Me" de pe albumul său din 2020 "Changes". Ultima piesă solo lansată de Justin a fost "Christmas Love", care a debutat în perioada Crăciunului din 2021. Tot anul trecut am putut asculta single-ul "Ghost", cu un videoclip în care apare actriţa Diane Keaton, dar şi colaborarea cu Skrillex şi Don Toliver "Don't Go".

Artistul în vârstă de de 28 de ani este activ din 2007 şi are vânzări de peste 150 de milioane de albume în toată lumea. Pe 4 martie Bieber a lansat o colaborare cu artistul nigerian Omah Lay numită "Attention". Pe 28 martie 2022 single-ul "Ghost" de pe ultimul său album, "Justice" a ajuns pe locul 5 în top Bilboard Hot 100, hitul top 5 cu numărul 20 din cariera lui Bieber.

Kehlani are 26 de ani şi este o artistă din California, cunoscută pentru mixtape-urile sale din 2014 şi 2015. Combină R&B cu pop şi neo soul.

Citește în continuare

Trending